• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TAÇ'TAN EV TEKSTİLİ FUARINA ÖZEL ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER
24 Nisan 2019 Çarşamba 11:51

TAÇ'TAN EV TEKSTİLİ FUARINA ÖZEL ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER

Türkiye ev tekstili sektörünün lideri Zorlu Tekstil Grubu, CNR Expo’da başlayan 25. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nda sürdürülebilir ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Türkiye ev tekstili sektörünün lideri Zorlu Tekstil Grubu, CNR Expo’da başlayan 25. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nda sürdürülebilir ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

 

Hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan ve son teknolojilerin ışığında tasarlanan Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, sürdürülebilir bir dünya için geleceği düşünen ürünler tasarlıyor. Pet şişe ve polyester ipliklerin geri dönüştürülmesiyle yaşam alanlarına yenilik getiren TAÇ Reborn Perde ve pamuk ipliklerin geri dönüştürülmesiyle elde edilen TAÇ Reborn Nevresim Koleksiyonu fuardaki çevre dostu ev tekstili seçenekleri olarak öne çıkıyor. ‘Artırılmış Gerçeklik’ uygulaması kullanılarak lisanslı karakterleri canlandıran TAÇ Çek-Canlandır Nevresim Koleksiyonu, şehir hayatının tüm renkleriyle tasarlanan TAÇ Metropol Nevresim Takımı ve sosyal medyanın ikonik sembollerini üzerinde taşıyan TAÇ Let’s Social Nevresim Takımı TAÇ standının diğer inovatif yeniliklerini oluşturuyor.
 

CNR EXPO’da 25.’si düzenlenen ve dünyanın sayılı ev tekstili fuarlarından EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’na Zorlu Tekstil, 3 ayrı standıyla katıldı.
 

İnovatif ürünleriyle hayata yenilik katan TAÇ Inova, bu yıl da Evteks’te sıra dışı ve yeni ürünleriyle katılımcılara ev tekstilinde farklı deneyimler sundu. Fuarda, TAÇ Inova standının yanı sıra Zorlu Tekstil standında, perde, nevresim grubu, lisanslı ürün grubu ve banyo grubuna dair en yeni ürünler sergilendi. Zorlu Tekstil bünyesinde yer alan Avrupa’nın en büyük entegre polyester iplik üretim merkezi Korteks ise, EVTEKS Fuarı’nda son teknoloji ürünü olan iplik ve bu ipliklerden ürettirdiği kumaş örneklerini ziyaretçilerle buluşturdu.

TAÇ’tan” Gelecek için Bugün” doğa dostu ürünler

 

TAÇ Inova’da öne çıkan ürünlerin başında TAÇ Reborn Perde ve Reborn Nevresim geliyor. Sürdürülebilir bir dünya sorumluluğu kapsamında “Gelecek için Bugün” doğa dostu koleksiyonlara imza atan TAÇ, pet şişe ve polyester ipliklerin geri dönüştürülmesiyle üretilen TAÇ Reborn Perde Koleksiyonunun yanı sıra pamuk ve tencel ipliklerin geri dönüştürülmesiyle elde edilen TAÇ Reborn Nevresim Koleksiyonu ile yaşam alanlarına yenilik getiriyor. Doğa dostu yapısı ile yemyeşil bir geleceğe destek olan Reborn Perde ve Nevresim koleksiyonu evleri taçlandırıyor.

İnovatif ev tekstili ürünleri ile eğlence dolu tasarımlar

TAÇ’ın hayata geçirdiği koleksiyonlardan diğeri ise Çek-Canlandır Nevresim Takımı oldu. Eğlence dolu lisanslı karakterlerin rengarenk desenlerinin yer aldığı ürünlerde yer alan desenler çocukların çektiği resim ve videolarda miniklerin yanında beliriyor; bu özel koleksiyon ile çocukların her anı unutulmaz bir anıya dönüşüyor. “Artırılmış Gerçeklik” (Augmented Reality) uygulaması kullanılarak lisanslı karakterleri canlandıran Çek-Canlandır Nevresim Koleksiyonu ile çocuklara özel eğlenceli bir dünya yaratılıyor.

Modern şehrin atmosferi ve renkleriyle tasarlanan, yalın bir dokunuş ile prestijli bir stil sunan TAÇ Metropol Nevresim Takımının yanı sıra sosyal medyanın ikonik sembollerini üzerinde taşıyan, nevresim takımları ile verilen 3D gözlüklerle nevresim üzerindeki desenleri üç boyutlu gösteren TAÇ Let’s Social Nevresim Takımı gibi daha pek çok ürün, ev tekstilinde öncülük yaratmaya hazırlanıyor.

 

Zorlu Tekstil Grubu’nun fuarda sergilenen inovatif ve sürdürülebilir ürünleri çok yakında mağazalarda ve tac.com.tr’de satışa sunulacak.

Haber : Merve GÜLMEZ

1556025702_ta___reborn_nevresim_tak__m____2_.jpg1556025703_ta___reborn_nevresim_tak__m____3_.jpg1556025704_ta___reborn_nevresim_tak__m__.jpg1556025704_ta___reborn_perde.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 959 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim