• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tarık AKIN : AGS Bölgenin Tek Yetkili Yangın Firmasıdır
12 Mayıs 2020 Salı 21:12

Tarık AKIN : AGS Bölgenin Tek Yetkili Yangın Firmasıdır

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, Yangın Tüpleri hakkında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, Yangın Tüpleri hakkında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, Piyasada bir firma Hizmet saglamis oldugumuz Firmalara ücretsiz bakım diye veya randevu talebi ile giriyor. 
MÜSTERILERIMIZE
Bu tüpler sizin için riskli  bu tüpler tse'siz. Yarın bir denetleme olsa risk altındasınız. AGS firması
Tse'siz ürün vermiş  sizlere.  Bakin bu belgede tse standardı ve Binalarin korunmasi hakkinda yönetmelikde  ne yazıyor ?
Yangin söndürücüler  ts 862 belgeli olmalı  gövdede  tse belgesi olmayan yangın söndürücülere dolum ve bakım yapilmamali diyor. 
Fakat bu firma  para kazanmak için  sizleri risk altına atmaktan hiç çekinmiyor ve tse'siz tüp satıp  yine tse'siz ürünlere dolum yaparak sizlerden haksız kazanç elde ediyor diyerek kendilerinin Hassa markalı firmanın bayisi olduğunu firmamıza ait ürünlerin  tse'siz olduğunu, Piyasada  tse'siz ürünler  satarak  tse'siz ürünlere  hizmet verdiğimizi  söylemekte.

Bu tamamen  karalama ve ahlaksız bir ticaret yoludur.. 

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, AGS Firmamız Turkiyede imalatçı TSE belgesine sahip 6 firmadan birisi olup Ege ve Akdeniz bölgesinde  yetkili tek firmadır dedi.

AGS Firmasının Yetkisini Sanayi Bakanlığından Sorabilirsiniz

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, Firmamızı karalayan gerçek dışı söylemlerle sizlerin aslında kullanılabilir ve standartlarda olan yangın sonduruculerinizi alarak yüksek fiyatlarda sizlere yeni cihaz satmaktan başka gayesi olmayan bu firmalara itibar etmeyiniz.  AGS markasını gerek TSE bölge gerek Sanayi Bilişim Bakanlığıni arayarak teyit alabilirsiniz dedi.

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, bazı şahısların sizlere beyan etmiş olduğu standart ve yönetmelikler 2011 tarihinden sonra geçerli olan yonetmelikdir. 2011 yılından önce yürürlükte olmayan bir standardı sizlere göstererek kandırmakta. ahlakdışı uygulama ile ticaret yapmaya çalışarak sizlere yüksek fiyatlardan ürün satmaya çalışmaktadır dedi.

2011 yılı öncesi üretilen ve piyasada hala kullanımda olan 100 milyondan fazla yangın söndürücüyu hurdaya ayırmanın ne kanunen nede fiziken nede ekonomik olarak imkanı bulunmamaktadır. Yönetmelik ve yasalar  acıktır  hiç bir kanun ve yönetmelik geriye  doğru işlemez dedi.

Eğer öyle ise
1.   Bu firmalar kendi hizmet verdikleri 1990 veya 2000'li yillarin  cihazlarında TSE varmıymış?
2. Fatura ve Ünvanlari ile aynı olan TSE belgeleri varmıymış yani kendilerine ait TSE belgesi varmıymış ? Kendilerinden talep etmenizi rica ediyoruz.

TSE HYB Belgesi farklıdır, TSE belgesi farklıdır

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, Firmamiz hakkinda asılsız söylem ve eylemlerde bulunan bu firmalar dışarıdan tedarik ile alsat  ticareti yapmakda imalatçısı farklı ithalatçısı farklı toptancısı farklı belgeleri farklı firmalardan tedarik ettiği ürünleri piyasaya sunarak uygunsuzluk veya herhangi bir sorun karşında  sizleri muhatabını bulamayacağınız firmaların ürünlerini pazarlamaktadır dedi.

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, Aydında hizmet veren bu tür al-sat'çı firmalardan Almış olduğunuz ürünlerde bir kusur olması halinde kendilerinin sadece tedarikçi olduğunu  muhatabınızın  İstanbulda veya Ankarada olan imalatçı firma olduğunu kendilerinin sadece tedarikçi olduğunu  dolum servis hizmeti verdiğini  beyan ederek sorumluluğu üzerlerinden  atacaklardır.

Oysa AGS markalı firmamıza ait tüm ürünler TSE standartlarında ve Avrupa kabulü onaylı CE belgeli tamamen yerli kendi üretimimiz olan ürünlerdir.  Yani etiket neyse fatura da, teslim fiside, TSE ve CE belgeleri ile iso kalite yönetim belgeleride tek firmaya yani Ags markasına  ait olan ürünlerdir.  

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, dolayısı ile bu tarz söylem ve eylemlerde bulunan firmalara itibar etmemenizi size sunmuş olduğumuz  tüm ürünlerin  sorumluluğunun  hem hukuken hemde ticari etik geregi tarafımıza ait  olduğunu  unutmayın dedi.

Tekrar ediyoruz

Bu tarz eylem ve söylemlerde bulunan firmalardan;

1. Kendi fatura başlığı ile ayni unvana sahip TSE belgesini  ( TSE HYB belgesi değil )

2. Kendi fatura başlığı ve unvanı ile ayni Avrupa standardı CE belgelerini 

3. Kendi fatura başlığı ile ayni İSO kalite ve yonetim  belgelerini 

4. Sizlere beyanda bulunduğu TSE'siz tüpler ile ilgili yönetmelik ve standartlarin yürürlülük tarihini  talep ediniz.  

Yüksek Faturalara Yetkisiz Firmalara Dikkat Edin

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, Zira bu firmalar yürürlülüğe girdikden sonraki  ürünler için geçerli olan yonetmelik ve standartları sanki 10 yıl önce yayınlanmış ve yürürlüğe girmiş gibi beyan ederek, firmamızdan uygun fiyatlarla alabileceğiniz hizmetleri değişim adı altında yüksek faturalar ile sizlere yansitmakdadirlar.

2011 yılında yürürlüğe giren bir yönetmelik 2010 yılında piyasaya  sürülen veya imalatı yapılan  söndürücülerde geçerli değildir . 

Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihden önceki tüm ürünleriniz için servis hizmeti alabilir,  kullanımını sağlayabilir, dolum bakım ve hidrostatik testlerini Ilgili TS 11602 standartlarina uygun olarak yaptırabilirsiniz dedi.

AGS Firmasının Tek Yetkili Bayisi AydınÖzel Yangın Firmasıdır

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, AGS firmasının Aydın Özel Gazetesi Sahibi Adnan AYTAŞKIN Bey'in Aydın Özel Yangın Firması haricinde bayilik vermiş olduğumuz başka bir bayimiz yoktur, Hiçbir zaman da  olmamıştır dedi.

Tarık AKIN : Merdivenaltı Pazarlamacılara Dikkat Edin

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, birçok merdiven altı tabir edilen yalnızca  pazarlama ve kolay kazan kapısı olarak gören, işin önem ve tekniğini bilmeyen, Standartlar hakkında en ufak bilgisi olmayan firmalar şirketimizin unvanını ve kalitesini kullanarak bayimiz olduğunu, birlikte çalıştığımız yolunda paylaşımlar  beyanlar vermekdedir.

Etik Olmayan Söylemlerde Bizi Arayın

AGS Yangın Söndürme Cihazları Yönetim Kurulu Başkanı Tarık AKIN, bu tarzdaki  ticaret ahlakına ve kurallarına etik olmayan eylem ve söylemler ile AGS markalı  firmamızı karalayan firmalara itibar etmemenizi 0256 227 09 76 veya 0546 610 39 73  nolu  telefonlardan doğrudan şirketimiz ile irtibat sağlayarak bilgi almanızı rica ederiz dedi.

agsmanset1.jpg

_dsc6534.jpg

_dsc6539.jpg

_dsc6552-001.jpg

_dsc6557.jpg

_dsc6565.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2032 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim