• Aydın10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TOPUKLU EKONOMİSTLER ASLI ŞEN’İ AĞIRLADI
11 Aralık 2016 Pazar 20:41

TOPUKLU EKONOMİSTLER ASLI ŞEN’İ AĞIRLADI

Topuklu Ekonomist”lerin ilk toplantısının konuğu, “Ashley Joy” markasıyla fark yaratan Aslı Şen oldu.

Topuklu Ekonomist”lerin ilk toplantısının konuğu, “Ashley Joy” markasıyla fark yaratan Aslı Şen oldu.

Kişisel girişim tecrübelerini ve Ashley Joy’un hikâyesini Topuklu Ekonomist hareketi üyeleriyle paylaşan Şen, Topuklu Ekonomistlere “Hayal kurmaktan ve kendilerini geliştirmekten vazgeçmeyin” tavsiyelerinde bulundu.

 

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Öznur Sevme’nin başını çektiği ve UFRAD Franchise Derneği İletişim Koordinatörü İrem Arman’ın desteklediği “Topuklu Ekonomist” hareketinin ilk konuğu, Fenerbahçe’nin efsanevi başkanı Ali Şen’in oğlu Metin Şen’in eşi, Ashley Joy markasının yaratıcısı Aslı Şen oldu.

 

“PLANLI TESADÜFLER HAYATIMA YÖN VERDİ”

UFRAD Franchise Derneği’nin sponsorluğunda 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul Aydın Üniversitesi’nde gerçekleştirilen konferansta konuşan ve kendi girişimcilik tecrübelerini paylaşan Şen, gerek kendi hayatında gerekse de Ashley Joy’un kuruluşunda “planlı tesadüf” kavramının büyük yerinin olduğunu kaydetti. Şen, “İlk hamileliğim sırasında kontrollü bir gebelik için Dr. Ender Saraç’a gidiyordum. Kullandığım kozmetik ürünlerin ne derece zararlı olabileceğinin farkına onun sayesinde fardım. Bir seyahatimde uçakta Suna Dumankaya’nın yanına denk geldim. Bugün geliştirdiğim ürünlerde neleri kullanabileceğimi ondan öğrendim. Başlangıçta sadece kendi ihtiyaçlarım için kullanıyordum. Çevremin ilgisini çekmeye başlayınca onlara da hediye etmeye başladım. Zamanla bu Ashley Joy markasını doğurdu. Dolayısıyla yaşamıma da Ashley Joy markasına da bu anlattığım planlı tesadüfler çok etki etti” dedi.

 

“YÜZDE 100 EMİN OLMADIĞIM ÜRÜNLERİ BEKLETİYORUM”

Dinleyicilere “Siz sevgi havuzuna damlalarla da olsa katkı sağlamaya devam edin. O damlalar gün geliyor sizi buluyor. Karşılık beklemeden iyilikler güzellikler saçın etrafınıza. Gerçekten de sevgi paylaştıkça çoğalıyor. Sevginizi iyi ruhunuzu saçmaktan imtina etmeyin” tavsiyesinde bulunan Şen, Ashley Joy markasının ekonomik boyutundan da şu sözlerle bahsetti “Mevcut ekonomik dönemde hızla büyümeyi planlamak doğru bir yaklaşım değil. Ben de öyle yaptım. Yavaş fakat sağlam büyümeyi kendime şiar edindim. Başarılı olacağından ve sağlıklı olduğundan yüzde 1 bile şüphe duyuyorsam o ürünü bekletiyorum. Nitekim o yüze 99’luk birçok ürün piyasaya çıkmayı bekliyor” dedi. Ashley Joy ile ilgili en büyük hayalinin Londra’daki en büyük mağazalardan birinin kozmetik reyonunda yer alması olduğunu söyleyen Şen, ürünlerinin yakın zamanda önemli bir kozmetik mağazalar zincirinin raflarında olacağı müjdesini de verdi.

 

“ÖĞRENMEYE DOYMAYIN”

Konuşmasında “Her zaman doğal ürünler kullanmaya özen gösterin. Hayal kurmaktan vaz geçmeyin. Kendinizi geliştirmekten, araştırma yapmaktan ve öğrenmekten bıkmayın. Öğrenmeye doymayın. Öğrenmekle de kalmayın, öğrendiklerinize göre pozisyon da alın” mesajını veren Şen’e günün anısı olarak bir plaket ve İstanbul Aydın Üniversitesi’nin üretimi organik bal ve zeytinyağı takdim edildi.

AydınÖzel

1481377256_ez5b1504.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5330 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim