• Aydın7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tüm Ege'ye Hizmet Sunmaktayız
19 Şubat 2017 Pazar 16:02

Tüm Ege'ye Hizmet Sunmaktayız

AydınÖzel İnşaat Dergisi Editörü Nedim ÇİVRİLLİ, Sur Çelik Kapı Aydın Bayisi ve Lego Dekorasyon'un Sahibi Mehmet ÖZTAŞ ve Yeliz ÖZTAŞ İle Çok Özel Röportaj gerçekleştirdi.
AydınÖzel İnşaat Dergisi Editörü Nedim ÇİVRİLLİ, Sur Çelik Kapı Aydın Bayisi ve Lego Dekorasyon'un Sahibi Mehmet ÖZTAŞ ve Yeliz ÖZTAŞ İle Çok Özel Röportaj gerçekleştirdi.
 
Yeliz Hanım, ne kadar süredir Aydın’da sektörünüzde faaliyet göstermektesiniz?
Sektörümüzde 2009’ dan bu yana faaliyet göstermekteyiz.
 
Hangi bölgede hizmet veriyorsunuz. Çevre il ve ilçelere de hizmet veriyor musunuz?
Aydın’ da Sur Çelik kapı bayiliğini yürütmekteyiz. Bunun yanı sıra Lego Dekorasyon Mimarlık Hizmetleri adı altında başta Aydın olmak üzere mobilya tasarımı ve iç dekorasyon konularında tüm Ege’ ye hizmet sunmaktayız.
 
Ürün yelpazenizden, kullandığınız ürünlerin kalitesinden bahseder misiniz?
Bildiğiniz gibi Sur Çelik Kapı bir dünya markası. Diğer iş kolumuzda ise üretimimizin tüm aşamalarında A sınıfı malzemeler kullanmaktayız.
 
Müşterileriniz sizi kalitenizden dolayı mı yoksa fiyat avantajından dolayı mı tercih etmeliler
Önce kalitemizden dolayı müşterilerimiz bizi tercih etmekteler. İş anlayışımız, kalitemiz, vaktinde teslim sistemimizde tercih edilmemizde önemli faktörlerden.
 
Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemden bahseder misiniz?
Her alanda müşterilerimizi önemsemekteyiz. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti diyoruz. Sonrasında insanların belleklerinde yer edinmek kolay ve kalıcı oluyor. Sattığımız her ürünün arkasındayız ki memnuniyet ilk sırada gelsin.
 
Servis ve garanti sürelerinizden bahseder misiniz?
Çelik Kapı ve Mobilya servislerimizi düzenli olarak ve istek doğrultusunda müşterilerimizle irtibatlarımız oluyor ve servislerimiz yapılıyor.
 
Sektörünüze kazandırdığınız yenilikler var mıdır varsa nelerdir?
Bu işe başladığımız ilk günden itibaren yeniliklere açık bir firmayız. Her zevke uygun çelik kapı çeşitlerimiz bulunmakta. Dekorasyon tasarımlarımızda çağdaş ve modernliği ön planda tutarken estetik yeniliklerinde yanındayız.
 
Sektörünüzün geleceğini nasıl görmektesiniz? Geleceğe ait projelerinizden bahseder misiniz?
Aydın Sur Çelik Kapı ve Lego Dekorasyon Mimarlık olarak gelecekte iddaalıyız. Çünkü kalitemizden ödün vermeden genç ve dinamik ekibimizle birçok inşaat projesine imzamızı atarak zirveye sağlam olarak çıkmaya çalışıyoruz.
 
8-10 Referans firma ismi söyler misiniz?
Sur Çelik Kapı Özsubaşı, Öz Solmaz, Gold Tower Residance projelerinde tercih edilen marka iken Lego Dekorasyon firmamız ise Hazel İnşaat, Öz Subaşı İnşaat, Ege Güven İnşaat ve birçok villa ve apartman projelerinde tercih edilmiştir.
 
Son olarak neler söylemek istersiniz?
Çelik Kapı ve İç Mimari Tasarımlarımızın yanısıra Verox Parke ve ithal duvar kağıtları ile de hizmet vermekteyiz. Gücümüzü kalitemizden ve müşterilerimizin memnuniyet ve güvenlerinden alıyoruz
 
AydınÖzel
unnamed-(1)-036.jpgunnamed-045.jpglego-dekorasyon2.jpg
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2911 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim