• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜRKİYE’NİN YENİ GENÇ SESİ BARAN SERTKAYA OLDU
21 Mayıs 2019 Salı 11:03

TÜRKİYE’NİN YENİ GENÇ SESİ BARAN SERTKAYA OLDU

Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl ikincisi düzenlenen “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması” sonuçlandı.

Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl ikincisi düzenlenen “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması” sonuçlandı. Vodafone FreeZone Stüdyo’da gerçekleştirilen ve jüri koltuğunda Simge ve Buray’ın oturduğu büyük finali Yalova’dan Baran Sertkaya kazandı.

21 Mayıs 2019 – Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone’un, Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması” sonuçlandı. Vodafone FreeZone Stüdyo’da gerçekleştirilen ve jüri koltuğunda Simge ve Buray’ın oturduğu büyük finali halk oylamasıyla Yalova’dan Baran Sertkaya kazandı. Tüm Türkiye’den 6 bin 800’ü aşkın başvuru arasından birinciliğe ulaşan Baran Sertkaya, böylece single çıkarma şansı da yakaladı. Sunuculuğunu genç oyuncu Sina Özer’in yaptığı geceye, Simge ve Buray da performanslarıyla renk kattı.

Türkiye’de en büyük hayali sahneye çıkmak ve müziğini geniş kitlelere duyurmak olan pek çok gencin bulunduğuna dikkat çeken Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “‘Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması’ ile bu gençlerimize bir kez daha ‘Türkiye’nin yeni genç sesi’ olma konusunda fırsat eşitliği sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarışmamız bu yıl tüm Türkiye’den 6 bin 800’ü aşkın başvuruyla geçen yılın yaklaşık 2 katı başvuru sayısına ulaştı. Müzik alanında birbirinden yetenekli gençlerimizin olduğunu görmek gurur verici. Yarışmamızın birincisine bu yıl da single çıkarma imkânı sunacağız. Tüm yarışmacı gençlerimizi tebrik ediyoruz.

 

Yarışmanın jürisinde yer alan Simge “Bir kez daha bu projenin içinde yer almaktan mutluluk duydum. Heyecan ve keyif dolu bir süreçten geçtik. Gençlerimiz birbirinden yetenekli ve gelecek vaat ediyor. Hepsine bundan sonraki müzik yaşamlarında başarılar diliyorum” diye konuşurken, diğer jüri üyesi Buray ise “Bu yarışmanın genç yetenekler için önemli bir motivasyon olduğuna inanıyorum. Böylesi anlamlı bir etkinlikte gençlere bir ışık tutabilmek benim için büyük mutluluktu. Katılan herkesi tebrik ediyorum” dedi.

 

Yarışmanın birincisi Baran Sertkaya da duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Benim için eşsiz bir deneyim oldu. Ünlü isimlerle çalışmak büyük şanstı. Yarışmayı kazandığım için çok mutluyum. Vodafone FreeZone’a ve beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim.”

Haber : Helin ÖDEN
1558393209_baran_sertkaya__3_.jpg1558393219_buray__baran_sertkaya__simge.jpg
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim