• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“VODAFONE FREEZONE SON SES ONLINE MÜZİK YARIŞMASI”NIN İKİNCİSİ BAŞLIYOR
14 Ocak 2019 Pazartesi 11:53

“VODAFONE FREEZONE SON SES ONLINE MÜZİK YARIŞMASI”NIN İKİNCİSİ BAŞLIYOR

VODAFONE FREEZONE, TÜRKİYE’NİN YENİ GENÇ SESLERİNE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR

VODAFONE FREEZONE, TÜRKİYE’NİN YENİ GENÇ SESLERİNE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR

 

Vodafone FreeZone, Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere geçen yıl ilk kez düzenlediği “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nı geleneksel hale getiriyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek yarışmaya 1 Mart’a kadar başvuru yapılabilecek. Müzik sektörünün deneyimli ismi Tarık Sezer ve ekibinin yapacağı ön elemenin ardından yarı final aşamasında halk oylaması ve jüri özel puanı ile toplam 10 finalist belirlenecek. Mayıs ayında düzenlenecek büyük finalin birincisine single çıkarma şansı sunulacak. “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması 2019”un jüri üyeliğini Buray ve Simge yapacak.

 

 

Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone, hayalinde müzik olan ve sesini geniş kitlelere duyurmak isteyen genç yeteneklere destek olmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone, Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek üzere geçen yıl ilk kez gerçekleştirdiği ve ülkenin dört bir yanından yaklaşık 3 bin 500 başvurunun alındığı “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nın ikincisini düzenliyor. “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması 2019” ile gençler bir kez daha sadece online ortamdan başvuru yaparak ünlü isimlerden koçluk alabilecekleri, profesyonel ekipmanlar ve orkestra desteğiyle yeteneklerini sergileyebilecekleri ve seslerini YouTube aracılığıyla milyonlara duyurabilecekleri bir dijital müzik yarışmasına katılma imkânı bulacaklar.

 

Jüride Buray ve Simge var

 

Son başvuru tarihi 1 Mart olan “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”nabu yıl da 14-26 yaş arası gençler katılabilecek. Müzik sektörünün deneyimli ismi Tarık Sezer ve ekibinin yapacağı ön elemenin ardından yarı final aşamasında halk oylaması ve jüri özel puanı ile toplam 10 finalist belirlenecek. Mayıs ayında düzenlenecek büyük finalin birincisine single çıkarma şansı sunulacak. “Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması 2019”un jüri üyeliğini Buray ve Simge yapacak.

 

“Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması 2019”, Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun, GNL Entertainment Kurucusu ve CEO’su Alp Çağrı Günal, Tarık Sezer, Buray ve Simge’nin katılımıyla Vodafone Park’ta düzenlenen toplantıda tanıtıldı.

 

Vodafone FreeZone olarak gençlerin ortak tutkusu müziği sahiplendiklerini belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun, şunları söyledi:

 

“Türkiye’nin yeni dijital müzik platformu Vodafone FreeZone Stüdyo’yu müzik alanındaki ana iletişim ve içerik kanalımız olarak konumlandırıyoruz. Stüdyomuzu merkezine alan ‘Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması’nı ilk kez geçen yıl düzenledik. Gençlerimizin dijital ortamdan başvuru yapabilecekleri, yeteneklerini sergileyebilecekleri ve seslerini milyonlara duyurabilecekleri bir yarışmaya imza attık. Onlara ‘Türkiye’nin yeni genç sesi’ olma konusunda fırsat eşitliği sunduk. İlk yarışmamız, tahminimizden daha yüksek ilgi gördü ve 81 ilden yaklaşık 3.500 başvuru aldı. Geçen yılın birincisinin single’ı bu hafta çıkıyor. Olumlu geribildirimlerden de aldığımız güçle, bu yıl yarışmamızın ikincisini düzenliyoruz. Başvurularımız 1 Mart’ta sona erecek. Ön eleme, yarı final ve final aşamalarından oluşan heyecan dolu bir süreç bizleri bekliyor. Müziğe gönül vermiş tüm gençleri yarışmamıza katılmaya davet ediyoruz.”

 

Tarık Sezer, şunları kaydetti:

 

“Gençlerin desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Vodafone’un böyle bir yarışma düzenlemesini önemli buluyorum. Geçen yılki yarışmamız çok keyifli geçti. Birbirinden yetenekli gençlerle tanıştık. Elemelerde zorlandık. Müzik yeteneği yüksek pek çok gencimizin olduğunu görmek umut vericiydi. Umarım, bu yıl da yarışmadan çok güzel sesler çıkar ve Türkiye yeni, güzel ve genç seslere sahip olur.”

Buray, şöyle konuştu:

 

“Başarıya giden yolların en önemli adımı, doğru fırsatı değerlendirebilmektir. Milyonlara ulaşabilecek böylesi bir etkinlikte genç yeteneklere bir ışık tutabilmek benim için gurur verici olacak. Belki de Türkiye’nin yeni star’ını beraber keşfedeceğiz.Müzik dolu günler bizi bekliyor. Şimdiden çok heyecanlıyım!”

 

Simge, şunları belirtti:

 

“Bu projenin içinde yer almak benim için büyük mutluluk. Geçen yıl hep birlikte harika bir deneyim yaşadık. Çok yetenekli genç arkadaşlar tanıdık. Bu yıl da güzel bir yarışma dönemi geçireceğimize inanıyorum. Bir kez daha birikim ve tecrübemi gençlerle paylaşacak olmanın heyecanı içindeyim. Şimdiden hepimize iyi eğlenceler ve iyi şanslar diliyorum.”

 

GNL Entertainment Kurucusu ve CEO’su Alp Çağrı Günal ise şunları kaydetti:

 

“GNL olarak, başarı hikâyelerimiz var. Vodafone FreeZone Stüdyo’da yeni hikâyeler yaratmayı hedefliyoruz. Hedefimiz, yılda en az 2 genç yeteneği müzik piyasasına kazandırmak. Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması’nın geçen yılki galibi Umur Doma için bu hafta single çıkaracağız. Bu yıl ayrıca Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması’nın ikincisini düzenleyeceğiz. Bu yarışmaya büyük önem veriyoruz. Genç yeteneklere ulaşmak için önemli bir kanal olduğunu düşünüyoruz. Tüm gençleri yarışmamıza katılmaya çağırıyoruz.”

 

Büyük final Mayıs’ta

 

“Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması 2019”a katılmak isteyen gençler telefonlarını kullanarak şarkılarını kaydettikten sonra Acunn.com/FreezoneSonSesüzerinden videolarını yükleyip yarışmaya başvuracaklar. Tarık Sezer ve ekibi tarafından yapılacak ön eleme sonrası belirlenen 30 genç ses, FreeZone Stüdyo’da koçluk alacak ve performanslarını sergileyecek. Her biri 15 kişiden oluşan 2 ayrı takıma ayrılacak olan bu gençlerin koçluk, tanışma ve performans videoları hem Acunn.com/FreezoneSonSes sayfasında, hem de FreeZone YouTube kanalında yayınlanacak. Acunn.com/FreezoneSonSes üzerindeki performanslar için halk oylaması ve jüri özel puanı ile eleme yapılmasının ardından toplam 10 finalist belirlenecek. Mayıs ayında yapılacak ve FreeZone YouTube ile TV8,5 kanallarından canlı yayınlanacak büyük finaldehalk oylaması ile Türkiye’nin yeni genç sesi seçilecek.

 

Geçen yılki canlı yayın 2 milyondan fazla izlenmeye ulaştı

 

“Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması”na geçen yıl 81 ilden yaklaşık 3 bin 500 başvuru oldu. En çok başvuru, 1.018 adetle İstanbul’dan geldi. Yarışmaya katılanların yüzde 40’ı erkek, yüzde 60’ı kız öğrencilerden oluştu. Yarışma için ülkenin dört bir yanında toplam 55 binden fazla oy kullanıldı. Amatör yarışmacıların Vodafone FreeZone YouTube kanalındaki videolarının izlenme sayısı 2 milyondan fazla olurken, canlı yayınlanan büyük final 2 milyondan fazla izlenmeye ulaştı.

 

“Vodafone FreeZone Son Ses Online Müzik Yarışması 2019” hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru için www.acunn.com/freezonesonses adresi ziyaret edilebilir.

Haber : Helin ÖDEN

1547099710_simge_sa____n__buray.jpg1547099742_simge_sa____n__buray__2_.jpg1547099753_buray.jpg1547099801_tar__k_sezer___nedim_baytorun___vodafone_t__rkiye_pazarlama_direkt__r_____simge_sa____n__buray.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 920 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim