• Aydın21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yataş Aqua Nova Yatak ile Mükemmel Uyku Rüya Değil
18 Mart 2019 Pazartesi 10:37

Yataş Aqua Nova Yatak ile Mükemmel Uyku Rüya Değil

Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş’ın en yeni yatağı Aqua Nova, mükemmel bir uyku deneyimi yaşatıyor.

Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla gelen markası Yataş’ın en yeni yatağı Aqua Nova, mükemmel bir uyku deneyimi yaşatıyor. Feran Ice® teknolojisiyle serin bir uyku ortamı sağlayan Aqua Nova, Fresche® kumaş teknolojisiyle de toz akarları, bakteriler, küf ve mantar gibi problemlerin önüne geçerek alerjik bünyelere ideal bir çözüm sunuyor.

 

Türkiye’nin yenilikçi yatak markası Yataş’ın yatak koleksiyonunun en yeni üyesi Aqua Nova, rahat, sağlıklı ve kaliteli bir uyku isteyenlere hitap ediyor. Yataş’ın 30 yılı aşan çelik yay üretim tecrübesi ile geliştirdiği DHT yay sistemi ile son derece rahat olan Aqua Nova Yatak, tek taraflı kullanımlarda bile uzun yıllar boyunca ilk günkü formunda kalıyor. Ultrawaist bel destek sistemi, akıllı orta pedi sayesinde son derece konforlu olan Aqua Nova, Fresche® teknolojisine sahip kumaşıyla ekstra hijyen sunarak, toz akarı alerjisi riskini azaltıp bakteri kaynaklı kötü koku, küf ve mantar oluşumunu engelliyor. 
 

32 cm yüksekliğe sahip Aqua Nova, Feran Ice® teknolojisiyle uyku sırasında oluşan sıcaklığın verdiği rahatsızlığın da önüne geçiyor. Feran Ice® teknolojisi terleme nedeniyle yatak kumaşında oluşan nemi hızlıca buharlaştırarak yatağın kuru kalmasına yardımcı olduğu için Aqua Nova, serin bir uyku ortamı sağlıyor. Çıkarılabilir ve yıkanabilir kumaşıyla kolayca temizlenebilen Aqua Nova, ekonomik fiyatı ve şık görüntüsüyle de dikkat çekiyor. Aqua Nova yatak, Yataş Bedding ve Enza Home mağazalarının yanı sıra www.yatasbedding.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

 
Haber : Helin ÖDEN
1549883732_aqua_nova_genel_gorsel_2.jpg
Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1237 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim