• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAVUZ; Kanunsuz Hiçbir İşimiz Olmadı
11 Temmuz 2019 Perşembe 12:21

YAVUZ; Kanunsuz Hiçbir İşimiz Olmadı

Son Günlerde Basında Dolaşan Haberler Neticesinde Basın Açıklaması Yapan Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu;Hak Etmediğimiz Laflara Mağruz Kaldık İfadelerini Kullandı.

Yavuzlar İnşaat ve AYKONUT Yönetimlerinin Son Günlerde Basında Gezen Haberler Neticesinde Bir Basın Açıklması Gereği Duyması Sebebiyle Yavuzlar İnşaat Satış Ofisinde Bir Toptandı Gerçekleştirdi.

Toplatıda  Açıklamalar Yapan Yavuzlar Yönetim Kurulu Başkanı Melih YAVUZ, Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu İcra ve Uygulama Üyesi Tevfik YAVUZ ve Aykonut Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi ÇOBAN

Hepimizin Ortak Amacı Aydın'a Değer Katmak İfadelerini Kullandı.

Teyfik YAVUZ Yaptığı Açıklamada;

''Hak Etmediğimiz Cümlelere Mağruz Kaldık'' Kanunsuz Hiçbir işimiz olmadı biz bu yola tırnaklarımızla toprağı kazıyarak ulaştık kimsenin ne hakkını yeriz nede yediririz. Bu Alanda Şuana Kadar 4000'in üzerinde maloz döküldü ve kimseyi rahatsız etmeden bu bölgeyi temizledik, Bölgede büyük bir mağduriyet vardı biz ilk geldiğimizde alan 392 parsel halindeydi ben ve ekip arkadaşlarım bu parselleşmeyi düzeltmek için adete kız istermiş gibi elimizde çicekler ve çikolatalarla mağduriyetleri çözmeye çalıştık gerek kat karşılığı gerekse satın alma yoluyla vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeye çalıştık. Şuanda 26 yer kaldı ve 90 gün içinde bu araziyi tamamen uygun yollarla temizleyeceğiz.

Alınan yıkım kararı bizleri derinden üzdü Aydın İçin gerek sosyal gerekse ekonomik anlamda katkıda bulunmaya çalışmamıza rağmen yıkım kararıyla bu işleyişlerimiz ve projemiz yavaşlıyor bizler bir an önce bu enkazın kaldırılmasından yanyız 3 nesil geçen bir yatırımdan bahsediyoruz. 23 yıldır aidatları ödeyip hala ev sahibi olamamış vatandaşlarımız var elinizi vicdanınıza koyun bu yapıları yıkarak devam eden mağduriyetlere göz mü yumacaksınız.

KİMİN ELİNE NE GEÇECEK; Örnek evlerimiz ve şantiye büromuz zaten proje bitiminde yıkılacak veya tahsis edilecekti örnek evlerdeki gerekçemiz Bu Projeyi Ortalama 20.000 Aile ziyare edecek her birini inşaat sahasına sokmak bir risk tir ve güvenli değildir bu sebeple böyle bir tehlikeyi kaldırmayı hedefledik ama malesef yıkım kararıyla karşılaştık.

Yıkımlarla Arazinin Suç Oranını Azaltıyoruz;  Bölgedeki metruk ve sahipsiz enkazlarda yüzlerce olay gerçekleşmiş Aydının Göbeginde adeta uyuşturucu,fuhuş ve tehlike bölgesine girmiştir vatandaşlarımız o bölgeden geçerken hep çekinmiş ve saldırı girişimleri gerçekleşmiştir.Yaptığımız İşlerle Aydına Örnek Olmayı hedefliyoruz bu proje ile gerek istisdam gerek üretim gibi ekonomimize katkı sağlayacağına inanıyoruz.

BİZLER ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK, YETKİLİLERDEN BEKLENTİMİZ ONLARDA ELLERİNİ VİCDANINA KOYSUN

Bizlerin bir beklentisi yok ticari bir firmayız kimeye art niyetimiz yok firmamız ve tüm aydın bu projeden ekmek yiyecek belediye yetkilileri bizleri haklı görüyor ama kurul işleyişe müdahale ediyor aydının kanayan yarısı Aykonut İçin Herzaman Hazırız. dedi

 

Aykonut Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi ÇOBAN;

İnsanları mağdur ettiler Yavuzlar Ailesi bu proje ile 22 yıllık mağduriyeti gidermeye çalışıyor, bu alana daha önce büyük firmalar da geldi ama bütün firmalar haritayı ve mağduriyeti görünce geri çekildiler. Etrafımızdaki binaların yıllardır yıkım kararı varken şuanki karşılaştığımız durum bizleri yoruyor.

İSTESEK YOLLARI BİLE KAPATIRIZ. Topuları elimizde olan 53 Sokak ve Ulubatlı Caddesini Trafige kapatabiliriz ama biz uzlaşma yolundayız kimse mağdur olmasın diye yıllarca uğraşıyoruz şeçim zamanında başkan adaylarının projeleri arasında olan bu mağduriyet edilen sözlere karşılık bulmamıştır. dedi

Canlı Yayın İçin Tıklayınız

Haber-Video: Şahin KANAT - HAKAN KATIRCI

sablon-crop.jpgas.jpg

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1385 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim