• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAVUZLARDAN 500 MİLYONLUK YATIRIM
18 Kasım 2017 Cumartesi 10:44

YAVUZLARDAN 500 MİLYONLUK YATIRIM

Aydın'ın kanayan yarası haline gelen Aykonut sorunu, Yavuzlar Grubunun girişimleri ile çözüme kavuşturulacak. Hak sahiplerinin 20 yıldır beklediği sorun için adım atan Yavuzlar, 500 Milyonluk yatırım yapacakları dev projenin tanıtımını yapti

img_0665.jpg

Aydın'ın kanayan yarası haline gelen Aykonut sorunu, Yavuzlar Grubunun girişimleri ile çözüme kavuşturulacak. Hak sahiplerinin 20 yıldır beklediği sorun için adım atan Yavuzlar, 500 Milyonluk yatırım yapacakları dev projenin tanıtımını Anemon Otel'de gerçekleştirdi. Toplantıya Yavuzlar Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz ile kardeşleri Kemal Yavuz, Teyfik Yavuz , Uğur Yavuz ve Aykonut Yapı Kooperatifi Başkanı Rahmi Çoban katıldı.

 

Melih Yavuz, “ Yavuzlar olarak My Life Tower ile birlikte Aydın ve Ege'ye yakışır karma projemiz için buradayız. Aydın'ın yıllardır devam eden sıkıntısına çözüm olacağız. Bu bölge projemiz ile daha iyi ve modern bir görünüm kazanacak. Güzelhisar'ın Torlak mevkisinde hayata geçireceğimiz proje 50 dönüm üzerindeki alanı kapsıyor. Proje kapsamında 2 kulemiz olacak. Kentin estetiğine , kültürüne yakışır bir projeye imza atacağız. Yaklaşık 60 evimiz kentsel dönüşüm projesi içerisindedir. Bir çok ev de yıkılmış ancak metruk haldedir. Aydın ekonomisine katkı sağlayacağız. Karma bir proje yaratmaya çalışacağız. Yaklaşık bin 500 ile bin 700 konut ve 100 adet iş yeri yapmayı planlamaktayız. Cadde dükkanlar da projemiz içerisindedir. Aydın ekonomisine ve Aydın'a yakışır bir projeyi hayata geçirmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmak için buradayız. Projemizin büyüklüğünü ve hitap ettiği kitleyi Aydınlılar anlayabilecektir” dedi.

img_0674.jpg

Melih Yavuz konuşmasının ardından gazetecilerin sorularılarını yanıtladı.

-Aykonut alanlarının dışında kalan hak sahiplerinin projeden faydalanması söz konu olabilir mi?

Soruya Yavuz, “500 milyonluk bir projeye imza atıyoruz. Bize başvuran herkes kendilerine yardımcı olmaya çalışacağımıza emin olabilirler. Yavuzlar, vicdani sorumlulukları olan bir firmadır. Hiç kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz” dedi.

 

HABER:SERHAT ERDEMGİL

img_0670.jpgimg_0677.jpgimg_0664.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3080 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim