• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YENİLENEN BALIK PAZARINA OLAN İLGİ ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
08 Kasım 2020 Pazar 16:06

YENİLENEN BALIK PAZARINA OLAN İLGİ ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Kuşadası Belediyesi tarafından yenilenen ‘Balık Pazarı’ndaki tezgahlarda her gün Kuşadası Körfezi’nde avlanan onlarca çeşit deniz ürünü sergileniyor.

Kuşadası Belediyesi tarafından yenilenen ‘Balık Pazarı’ndaki tezgahlarda her gün Kuşadası Körfezi’nde avlanan onlarca çeşit deniz ürünü sergileniyor.

Değişen çehresi ve ürün çeşitliliği ile sağlıklı ve ucuz balık almak isteyen Kuşadalıların birinci tercihi olan balık haline olan ilgi esnafında yüzünü güldürüyor. Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kuşadası’nın tüm ekonomik değerlerini yeniden güçlendirip, ilçemizi kalkındırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

YENİLENEN BALIK PAZARINA OLAN İLGİ ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda, Belediye Başkanı Ömer Günel’in hayata geçirdiği projeler meyvesini vermeye devam ediyor. Yenileme çalışmaları Kuşadası Belediyesi’nce geçen temmuz ayında tamamlanan ‘Balık Pazarı’,deniz ürünlerine sağlıklı ve ucuz yoldan ulaşmak isteyenlerin tercihinde ilk sırada yer alıyor. Kuşadası Körfezi’nde avlanan onlarca çeşit balığın her gün tezgahları süslediği balık haline, Kuşadalıların yanı sıra kenti ziyaret etmeye gelen yerli ve yabancı turistler de büyük ilgi gösteriyor. Camikebir Mahallesi’ndeki tarihi Balıkçılar Meydanı’nın içerisinde yer alan balık pazarında ise Kuşadası Körfezi’nde en çok avlanan balık türlerinden kefal, kaya barbunyası, levrek, çipura ve sardalye rağbet görüyor.

“SATIŞLARIMIZ ARTTI”

Satışlardan oldukça memnun olduklarını belirten balıkçı esnafı Soner Özyağcı, “Balık halimiz önceden eski ve köhne bir görünüme sahipti. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in projesi ile daha modern ve estetik bir hale geldi. Bu da satışlarımızın artmasını sağladı. Esnaf olarak yerli halk ile turistlerin gösterdiği ilgiden oldukça memnunuz. Belediye Başkanımız Ömer Günel’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

dsc_8311.jpg

Bu haber toplam 13919 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim