• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yılbaşı eğlencesi Kızak Haritası ve Tombala Paramanya’da
26 Aralık 2018 Çarşamba 15:17

Yılbaşı eğlencesi Kızak Haritası ve Tombala Paramanya’da

Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya, şimdiye kadar yapılan en kapsamlı güncellemesiyle yılbaşı eğlencesini mobil ortama taşıyor. Kızak Haritası, yeni Arena sistemi ve Tombala görev sistemi Paramanya’nın yeniliklerinden sadece birkaçı.

Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya, şimdiye kadar yapılan en kapsamlı güncellemesiyle yılbaşı eğlencesini mobil ortama taşıyor. Kızak Haritası, yeni Arena sistemi ve Tombala görev sistemi Paramanya’nın yeniliklerinden sadece birkaçı.

 

 

Netmarble Türkiye tarafından yayınlanan, Türkiye’nin ilk mobil espor oyunu Paramanya, en iyi ve en kapsamlı güncellemesi ile oyunculara eşsiz bir yılbaşı keyfi sunuyor. Bu güncelleme sayesinde, Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya’nın hem içeriği hem de oynayış tarzı çok daha eğlenceli hale geliyor.

 

Kızak Haritası ve Tombala ile yılbaşı neşesi

 

Paramanya’ya eklenen Kızak Haritası, neşeli bir kış ortamını oyuna taşırken rakipleri kızakla sürükleme ve ekstra elmas kazanma fırsatı sunuyor. Yeni yıl eğlencesini artıracak Tombala sistemi ise günlük ve haftalık görevleri tamamlayan oyunculara elmas, altın, yıldız puanı, yonca ve daha birçok ödül kazandırıyor.

 

Arkadaşını oyuna Whatsapp’tan davet et

 

Oyuna yeni eklenen Arena sistemi ile yıldız puanı toplayarak en güzel karakterleri ve aksesuarları kazanmak mümkün. Ayrıca Whatsapp eklentisi sayesinde, artık oyuncular arkadaşlarını Whatsapp üzerinden davet edebilir.

 

Tüm bunlara ek olarak, kayıt sistemi sayesinde artık Paramanya oyunları kolayca kaydedip sosyal medyada paylaşma imkanı sunuyor.

 

Türkiye’nin 1 numaralı mobil oyunu

 

Ücretsiz indirme, Türkçe seslendirme, tüm mobil cihazlara uyumluluk gibi özelliklerin yanı sıra Paramanya, oyunculara zarları yuvarlayıp ister arkadaşlarıyla ister aileleriyle dünyayı turlama fırsatı sunuyor. Ayrıca oyunda bulunan birbirinden farklı haritalar, yepyeni karakter kartları, aksesuarlar ve zar tiplerinin kombinasyonuyla mobil masa oyunlarına strateji faktörünü de katıyor.

Özel günlere ait etkinlikler ve sürpriz hediyelerle sürekli eğlenceyi ve heyecanı zirvede tutarak Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek.

 

Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

 

App Store: http://buff.ac/4d8a

Google Play: http://buff.ac/4d8a

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi Paramanya web sitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 5000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam'ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için http://company.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.comadresini ziyaret edebilirsiniz.

Haber : Merve GÜLMEZ

1545822701_paramanya_yeniyil2019.png

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 899 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim