• Aydın25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yüz Binlerce Kişi Hediye Almak İçin Miniso’yu Tercih Etti
07 Ocak 2019 Pazartesi 11:58

Yüz Binlerce Kişi Hediye Almak İçin Miniso’yu Tercih Etti

Yılbaşı alışverişinde yüz binlerce kişi bu yıl farklı olsun dedi. Hediye seçimlerini Miniso’dan yana kullananlar 6000 çeşit alternatifle kalite ve farklılığın tadını çıkarttı. 546.172 hediye alınan Miniso, tüketicileri için teşekkürlerini çantalarda %20,

 

Yılbaşı alışverişinde yüz binlerce kişi bu yıl farklı olsun dedi. Hediye seçimlerini Miniso’dan yana kullananlar 6000 çeşit alternatifle kalite ve farklılığın tadını çıkarttı. 546.172 hediye alınan Miniso, tüketicileri için teşekkürlerini çantalarda %20, MINI PONI ürünlerinde %50 ve seçili ürünlerde %50’ye varan indirimleriyle sunuyor.

 

Sunduğu çeşit ve uygun fiyat avantajıyla Türk tüketicisi tarafından oldukça sevilen Miniso, sürekli değişen 6 bin çeşidi aşkın ürünüyle hediye almak isteyenlere her dönem özgün seçenekler sunmaya devam ediyor. Farklı tasarımlarla, kaliteli ürün gruplarını birleştiren marka, yenilikçi ve özgün tarzıyla ayrışıyor. Aralık ayı boyunca 546.172 hediye ürün alınan Miniso, alışveriş severlerine teşekkürlerini kampanyasıyla sunuyor.

 

Teşekkür Kampanyası

Alışılmışın dışında hediye seçenekleri sunan Miniso, Aralık ayında milyonlarca kişi tarafından ziyaret edildi. Miniso’da en sevilen kampanyalarını sevenleri için bir arada sunuyor. Marka, çantalarda %20, MINI PONI ürünlerinde %50 ve seçili ürünlerde %50’ye varan indirimleriyle kampanyalarını sunuyor. Üstelik her hafta yenilenen indirimlere sürpriz ürünler ekleniyor.

Miniso’da yıl boyunca yenilenen setler, lisanslı seriler, kozmetik çeşitleri, teknolojik ürünleri ve aksesuarlarıyla mağazaları ve online alışveriş sitesiyle en güzel alternatifleri sunmaya devam edecek.

 

MINISO Hakkında:

MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve erişilebilir fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. 2013 kuruluşundan bu yana, MINISO 62 ülke ve bölgede sadece dört yılda 2.600'den fazla mağaza açarak, 2017'de 1.8 milyar dolarlık satış gerçekleştirmiştir. MINISO, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

MINISO, dünyanın her yerinden en iyi malzemeleri seçerek ürün yapısını optimize etmede ve ürün yönetiminde özenli olmada ısrarcı konumdadır.Yüksek kaliteli ve yaratıcı ürünler satma konusunda istikrarlı olan MINISO, aynı zamanda müşterilerin alışveriş deneyimine de büyük önem vermektedir. MINISO mağazalarının çoğu; insanların gündelik hayatlarına yakın mesafede bulunan ve yüksek modaya ev sahipliği yapan merkezi bölgelerdeki büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır. MINISO müşterilerine her zaman mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmak için çaba sarf etmektedir.

 

Haber : Merve GÜLMEZ

1546608081_adana_m1.jpg1546608085_vadi_istanbul.jpg1546608093_miniso_kanyon_5.jpg1546608109_miniso__2_.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 747 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim