• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZİNGATPRO İLE KOLAYCA İLAN VERİYOR
04 Aralık 2016 Pazar 14:51

ZİNGATPRO İLE KOLAYCA İLAN VERİYOR

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, yeni uygulaması ZingatPro ile kurumsal müşterilerine cep telefonundan, hızlı ve kolayca ilan verme imkânı sağlıyor.

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, yeni uygulaması ZingatPro ile kurumsal müşterilerine cep telefonundan, hızlı ve kolayca ilan verme imkânı sağlıyor. Google Play ve App Store aracığıyla kullanıma sunulan uygulamayla kurumsal müşteriler ilanlarını hızlı bir şekilde paylaşabiliyor.

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle farkını ortaya koyan Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, geliştirdiği yeni uygulaması ile de kurumsal müşterilerin ilanlarını tüketiciyle kolay, hızlı ve mobil olarak paylaşmasına imkân sağlıyor.

 

Kolay ve hızlı bir şekilde ilan vermeyi sağlayan ZingatPro uygulaması kurumsal müşterilerin portföylerindeki ilanların istatistiklerini anlık takip edebilmeleri, ilanlarda güncelleme yapabilmeleri gibi özelliklerin yanı sıra ilanlar için gelen soruları anlık cevaplama ve filtreleme, arama yapma fırsatı da sunuyor. Kurumsal müşteriler ZingatPro uygulamasına Google Play ve App Store aracığıyla ulaşarak mobil cihazlarına indirebiliyor.

 

ZingatPro, cep telefonundan kolayca her bilgiye ulaşarak mobil olarak ilan yükleme kolaylığı sunuyor.

 

Bilgisayara olan bağlılığı ortadan kaldırıyor

ZingatPro kullanan kurumsal müşterilere her an cep telefonundan ve mobil cihazlardan uygulamaya ve ilanlara erişme kolaylığı tanıyor. Uygulama üzerinden ilan ekleme, ilan düzenleme, ilan taslağı oluşturma işlemlerini kolayca yapan ziyaretçiler, ilanlarını istedikleri gibi yönetebiliyor.

 

Zingat.com Hakkında:

REIDIN ve Doğuş Grubu işbirliğiyle 2015 yılında faaliyete geçen Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, kaliteli hizmet ve şeffaf bilgi anlayışını benimseyerek gayrimenkul profesyonellerini ve bireyleri doğru, kapsamlı referans bilgilerle aynı çatı altında buluşturan güvenilir bir gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformudur. Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapanlar, gayrimenkul satanlar/kiralayanlar, yeni ev arayışında olanlar, bu sektörden profesyonel kazanç sağlayanlar için bir buluşma noktası ve referans bilgi kaynağıdır.

AydınÖzel

1480693529_zingat_pro_basinbulteni.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2903 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim