• Aydın16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Altan KEMERCİ : 5 Tane Alkollü Mekanın Kalması Bizim İstikrarımızın Göstergesidir +
05 Nisan 2017 Çarşamba 20:47

Altan KEMERCİ : 5 Tane Alkollü Mekanın Kalması Bizim İstikrarımızın Göstergesidir +

AydınÖzel Gazetesi Muhabirlerinden Mehmet ŞİMŞEK ŞAPILDAK Cafe Bar Sahibi Altan KEMERCİ ile Çok Özel Röportaj Gerçekleştirdi

AydınÖzel Gazetesi Muhabirlerinden Mehmet ŞİMŞEK ŞAPILDAK Cafe Bar Sahibi Altan KEMERCİ ile Çok Özel Röportaj Gerçekleştirdi

Mehmet ŞİMŞEK : Altan Bey Aydın’ın en iyi Türkü Barı olan Şapıldak’a sahipsiniz. Kaç yıl oldu ve bu başarıyı nasıl sağladınız?

Altan KEMERCİ : 8. Yılına Giren Bu İşletme Bizim İlk Göz Ağrımız Olduğu İçin Çok Değerlidir

Şapıldak süreci 2009’un Kasım ayında isim hakkıyla birlikte devralınarak ve ilk etapta kareoke bar adı altında başlayarak daha sonra canlı müziğe çevrilen bir işletmedir. Bu işletmeyi kuzenim Hakan KAYA ile birlikte oluşturduk ve 8. Yılına giren ve istikrarlı bir şekilde devam eden bir işletmedir. Bizim de Aydın’daki ilk işletmemiz ve ilk göz ağrımız olduğu için bizim için çok değerlidir.

Altan KEMERCİ : Haftanın 7 Günü Canlı Müzik Var

Herhangi bir devir ya da başka birinin işletmesi gibi bir şey söz konusu değildir. Türkü Bar konseptiyle devam etmektedir ve Aydın’da Türkü ve özgün müzik anlamındaki ilk yer olduğunu söyleyebiliriz. Haftanın 7 günü canlı müzik var.

Altan KEMERCİ : Perşembe Günleri Karaoke Gecemizdir

Aydın’da ilk ve tek olan Perşembeleri kareoke gecemiz yeniden başlamıştır. Yani Perşembe geceleri ‘’Al Mikrofonu Eline Sende Kendi Sesini Dinle’’ sloganıyla hizmet vermekteyiz. Canlı müzikte Fuat BECET ve Pazar günleri de Özgür İNCE sahne almaktadır. Ailece gidilebilecek Aydın’da elit bir mekândır.

Mehmet ŞİMŞEK : Şapıldak’ı devraldığınızda mahallenizde 28 tane alkollü mekân vardı ama şuan da 5 tane var. Bu kadar mekân giderken siz yükselişinizi neye bağlıyorsunuz?

Altan KEMERCİ : Hem İstikrara Bağlı Hemde Biz İşin Geleneğinden Geliyoruz

Bu hem istikrara bağlı hem de biz işin geleneğinden geliyoruz. Yani gerek ben gerekse kuzenim Hakan KAYA bu işin geleneğinden gelmekteyiz.  Prensiplerimizden hiçbir şekilde taviz vermedik ve iş yerinin çizgisi hep aynı şekilde devam etti. Yani insanların buraya geliş sebepleri bizim prensiplerimizle iş yerinin eş değer olması bizim istikrarımızın devam etmesini sağladı.

Altan KEMERCİ : 5 Tane Alkollü Mekanın Kalması Bizim İstikrarımızın Göstergesidir

Bu sebeple 2009 yılında Kurtuluş Mahallesinde 28 tane alkollü mekânın olması ve daha sonraki süreçte sadece 5 tane alkollü mekânın kalması ve tarz olarak Türkü tarzında tek bizim ayakta kalmamız bizim istikrarımızın göstergesidir.

Devam Edecek...

buuduurur.jpg  at.jpgaltan3.jpgaltan2.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5044 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim