• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa BAYRAKTAR : Her Türlü Spekülasyondan Uzak Hiyerarşiye Bağlıyız
02 Nisan 2017 Pazar 02:29

Mustafa BAYRAKTAR : Her Türlü Spekülasyondan Uzak Hiyerarşiye Bağlıyız

Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın 12. Olağan Kongresi Kuşadası Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek liste ile seçimlere katılan Mustafa BAYRAKTAR yeniden MHP Kuşadası İlçe Başkanlığına Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası İlçe Teşkilatı’nın 12. Olağan Kongresi Kuşadası Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek liste ile seçimlere katılan Mustafa BAYRAKTAR yeniden MHP Kuşadası İlçe Başkanlığına Seçildi

MHP Aydın İl Başkanı Burak PEHLİVAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Didim MHP İlçe Başkanı  Levent İLTER ve teşkilat üyeleri, Yenipazar  MHP İlçe Başkanı Osman BOLATOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli MHP İlçe Başkanı Adnan DÖNMEZ ve yönetim kurulu üyeleri, Koçarlı MHP ilçe başkanı Musatafa Ali MEMİŞ ve yönetim kurulu üyeleri, Efeler MHP ilçe başkanı Ahmet BASKIN yönetim kurulu üyeleri, Söke MHP İlçe Başkanı Veysel ÖZTÜRK ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali KÜNKÇÜ, İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın SARI, Didim Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Salih YARMACI, Ak Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, Ak Parti Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Sema YURTTUTAN, Otelciler Dernek Başkanı Fahreddin ÖZDEN, Maraşlılar Dernek Başkanı Ahmet CANDAN, Galatasaraylılar Dernek Başkanı Mustafa GÖKÇE,Söke Belediye Başkan Adayı Yusuf KEREMİT, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit ŞAKAR, Çınar Köyü Muhtarı Sabahattin AKYÜZ, Fırıncılar Dernek Başkanı Mehmet ŞENOL, Türk Hava Kurumu Başkanı  Salih Cengiz KANAT, önceki dönem milletvekili adaylarından Ahmet ÖZKAN, Hüseyin KARAGÖZ, Aydemir DURMUŞ, Kuşadası Belediye başkan Adayı Mahmut KAZANCIOĞLU, Merkez taksi İbrahim ESKİCİ, Korumar Genel Müdürü Taceddin ÖZDEN ve çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede başkanlık divanında Kongre Divan Başkanı MYK üyesi Turgay BAŞTUĞ, başkan yardımcısı Levent İLTER görev oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı’nın Faaliyet raporunun okunmasının ardından MHP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa BAYRAKTAR bir konuşma yaptı. BAYRAKTAR konuşmasında şunları ifade etti :

Mustafa BAYRAKTAR : Kuşadası İlçe Kongresi’ne Hepiniz Hoşgeldiniz, Şeref Verdiniz

Sayın MYK üyem Turgay BAŞTUĞ Beyefendi, Milliyetçi hareket Partisi sayın il başkanımız Burak PEHLİVAN Beyefendi, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili sayın Deniz DEPBOYLU  hanımefendi , Milliyetçi Hareket Partisi Kuşadası Eski İlçe Başkanlarımızdan sayın Osman TOSUN BEYEFENDİ, Milliyetçi Hareket Partisi bir önceki belediye başkan adayımız sayın Mahmut KAZANCIOĞLU Beyefendi, MHP bir önceki dönemde milletvekili adaylarından sayın Hüseyin KARAGÖZ beyefendi, yine bir önceki milletvekili adaylarından sayın Ahmet ÖZKAN beyefendi, yine bir önceki milletvekili adaylarından Aydemir DURMUŞ beyefendi, esnaf odası başkanımız, siyasi partilerimizin değerli temsilcileri, ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz, belediye başkan adaylarımız, genç bozkurtlar, yiğit asenalar, kendini Türk hissedenler Kuşadası İlçe Kongresi’ne hepiniz hoşgeldiniz, şeref verdiniz.

Mustafa BAYRAKTAR : Buradan Esir Türk Yurtlarına Selam Olsun

Buradan esir Türk yurtlarına , Çin zulmu altındaki Doğu Türkistana selam olsun. Buradan ermeni zulmu altında inleyen 2000 bin yıllık Türk Yurdu can Azerbaycan’ın can Karabağ’ına selam olsun. Yine binlerce yıllık Türk yurdu peşmergenin postalları altında bugün bağımsızlık mücadelesi veren Telafer’e Kerkük’e selam olsun. Buradan 15 temmuz gecesi Türk dünyasının bilge lideri Milliyetçi Hareket Partisi devletinin ve milletinin yanındadır diyerek milliyetçi şahlanışı gösteren Devlet BAHÇELİ’ye selam olsun. Buradan yine 15 Temmuz akşamı namazını eda edip boğaz köprüsüne giden o saf Anadolu kadınlarına selam olsun. Buradan yine  15 Temmuz akşamı özel kuvvetler komutanı Zekai AKSAKALLI paşanın emrini dinleyip “Oğlum bunun sonunda şehadet var ama bunun sonunda vatan var “deyip Semih TERZİ adlı haine kurşunu sıkan Ömer HALİSDEMİR’e de selam olsun. Buradan Kuşadası’ndan Türk dünyasının en batı yerinden “Türküm, Türkçüyüm, Turancıyım, Atatürkçüyüm” diyen her yüreğe ve her gönüle selam olsun.

Mustafa BAYRAKTAR : 2000 Yıllık Bir Hesaplaşma Var

Birlik ve beraberlik içerisinde kongrelerimiz devam ediyor. 2000 yıllık hesaplaşma var. Türk milleti üzerine oynanan oyun bir türlü  sona ermiyor. Peki bu oyunun kaynağı ne? Son 2 yılda özellikle alenen saldırmaya başladılar. Ama Türk milliyetçilerine, ülkücülere, Atatürkçülere, bu memleketin bütünlüğünü sağlayanlara düşen görev batı Hun İmparatorluğu’nun ulu başbuğu Atilla’nın Roma’ya gidip Papayı kapının önüne kadar çıkartıp ondan sonra da “ulu Atilla buraya girme” demesine  sahip çıkmaktır Türk milliyetçiliği. Bunun arkasında dik durmak lazımdır.

Mustafa BAYRAKTAR : Türk Milliyetçiliği Sultan Alparslan’ın Mirasına Sahip Çıkmaktır

Aynı şekilde 26 Ağustos 1071 Cuma günü Cuma namazını eda edip sonra o kahraman ordusu ile beraber Malazgirt önlerine gelip Anadolu’yu sonsuza dek Türk yurdu yapan Sultan Alparslan’ın mirasına sahip çıkmaktır Türk milliyetçiliği. Aynı şekilde Söğüt’te  bir kıl çadırda kurulan ve 600 yıl boyunca İslamın ve Türklüğün sancaktarlığını yapıp sayısız haçlı seferine karşı dimdik duran Osmanlı’ya sahip çıkmaktır Türk milliyetçiliği. Yine aynı şekilde 29 Mayıs 1453’te  Peygamber Efendimiz’in hadisi şerifini yerine getiren Fatih Sultan MEHMET Han ve askerlerinin ulu hatırasına sahip çıkmaktır Türk milliyetçiliği.Yine aynı şekilde 19 . yüzyılda 35 yıl iktidarda kalıp ermeni ve mason localaarının her türlü saldırısına karşı islamın ve türklüğün sancaktarlığını yapan ulu Abdülhamithan’ın mirasına da hatırasına da sahip çıkmaktır Türk Milliyetçiliği.Yine aynı şekilde 18 Mart 1915’te 15 yaşındaki saf, temiz anadolu çocuklarının bir gül bahçesine girercesine Çanakkale’de gösterdiği kahramanlığa sahip çıkmaktır Türk milliyetçiliği.Yine aynı şekilde 19 Mayıs 1919’daAnadolu’nun üstüne doğan güneş gazi Mustafa KEMAL’in 1923’te kurduğu ilelebet yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne sahip çıkmaktır Türk milliyetçiliği.3 Mayıs 1944’te Nihal ATSIZ ve  yiğit arkadaşlarının  aziz hatırasına da Türkçüler, ülkücüler haçlı ittifana karşı sahip çıkmalıdır ve buradan güç almalıdır.Yine gürses Alparslan TÜRKEŞ’in emanetine sahip çıkmaktır Türk milliyetçiliği.

Mustafa BAYRAKTAR : Batının Karşısındaki En Büyük Güç Türk Milliyetçiliğidir

Yeni yaşadık 15 Temmuz’da içimizdeki vatan hainlerine karşı da özel harekatta ve Ankara sokaklarında, İstanbul sokaklarında devletine ve milletine sahip çıkmaktır Türk milliyetçiliği.Batının karşısındaki en büyük güç Türk milliyetçiliğidir.

Mustafa BAYRAKTAR : 2 Yıldır MHP Üzerinde Algı Operasyonları Yapılıyor

Türk milliyetçilerinin bu ülkede iktidar olmasını hiçbir mason kuruluşu hiçbir batılı güç, hiçbir medya kuruluşu istemiyor. Çünkü Türk milliyetçileri iktidarı ucundan köşesinden tutarsa  Türk milleti yoluna dimdik devam edecek. İşte bu ortamda 2 yıldır MHP üzerinden bir takım algı operasyonlarıyla partimiz dizayn edilmeye çalışıldı. Ama Millliyetçi hareket Partili insanlar bunun farkındadır ve bu vatan ihanet etmeyecektir.

Mustafa BAYRAKTAR : Üç Hilale Hizmet Etmek Zorundasınız

Biz Kuşadası ilçe teşkilatı olarak 1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra MHP bitti denilen ortamda arkadaşlarıma dedim ki “şu adayı sevebilir siniz, bu adayı sevmeyebilir siniz ama hepiniz ülkücüsünüz mademki ,siz üç hilale hizmet etmek zorundasınız.” 

Mustafa BAYRAKTAR : Üç Hilale Hizmet Etmeyen Adamın Teşkilatta Yeri Yok

Üç hilale hizmet etmeyen adamın teşkilatta yeri yok. Bunun için de bizim bir anayasamız var. nasıl ilk 4 maddeyi koruduysak bugün 16 Nisan ‘da da korursak Allah’ın izniyle ülkücünün de bir anayasası var, ona uyacak. Lider belli, il başkanı belli, ilçe başkanı belli. Lider, doktrin, teşkilat. Besleme medya sürekli Türk milliyetçilerini gündeme taşıdı. Bugün Türk milliyetçileri anayasayı yapıyor ama bir tane Türk milliyetçisi yöneticisi ya da akademisyenine televizyonlarda yer verilmiyor. Bu da medyanın TÜSİAD, Amerika ve Avrupa’dan yönlendirildiğinin en  büyük göstergesi. Devlet Bey’in dik duruşu sayesinde bu oyunu bozduk ve bundan sonra dimdik yolumuza devam edeceğiz.

Mustafa BAYRAKTAR : Aydın MHP Açısından Kendini İspat Etmiştir

 Bugün Aydın artık MHP açısından kendini ispat etmiş bir kentimizdir. 1 kasım seçimlerinde 1 vekil bile çıkaramazsınız dediklerinde MHP’nin o orta anadoludaki kaleleri bir bir yıkılırken Aydın yine çok rahat bir şekilde vekilini çıkardı. Neden ? Çünkü Aydın’da Yörük Ali Efe ruhu var. Çünkü Aydın’da Mahmut Esat BOZKURT ruhu var. Çünkü Aydın’da Kuvayi Milliye ruhu var.  Biz hep şunu şiar edindik. Az önce bahsettim. Ülkücülüğün, milliyetçiliğin bir anayasası var. Ülkü ocaklarına giren herkes de bu anayasaya uyacak. Uymak zorundalar. Biz böyle gördük çünkü. Buna göre davranıyoruz.

Mustafa BAYRAKTAR : Aydın’daki Belediyelerin Hepsine Talibiz

Aydın’da MHP üç belediyeye sahip. Ama 17 Belediyeyi alabilecek güce ve potansiyele sahip. İnşallah il başkanımız Burak PEHLİVAN beyin liderliğinde Aydın’daki belediyelerin hepsine talibiz .Kuşadası’ na gelince, Kuşadası bizim sevdamız. Kuşadası bizim ilmik ilmik sevdamız.  Sarısokak’ı en iyi biz biliriz. İki oluklu’yu en iyi biz biliriz. Türkmen mahallesini en iyi biz biliriz. Osmaniye mahallesini en iyi biz biliriz. Yine aynı şekilde yeni kurulan Ege mahallesinin tarihini en iyi biz biliriz.

Mustafa BAYRAKTAR : Kuşadası’nda İki Yıldır Yerel Seçimin Ön Hazırlığını Yaptık

Biz Kuşadası’nda MHP olarak iki yıldır yerel seçimin ön hazırlığını yaptık. İşte sayın vekilim burda. Allah razı olsun. Sıfır derecede çağırdım, site sakinleri orada biliyorlar  hanımefendi geldi mazlumların yanında olmak böyle birşey kendisi bu sorunu TBMM gündemine kadar götürdü. Ve Kuşadası’nın bir sorunu ilkez meclis gündeminde meclis kürsüsünde dile getirildi. Sayın vekilimize de Kuşadası halkı adına teşekkür ediyorum. Tam istediğimiz gibi olmasa da sorunun çözümünde bir yol alındı. Artık en azından mağdurlar ciddiye alınıyor. Diğer taraftan esnafın durumu konusunda sayın vekilimiz 15 Temmuz sonrası 40 derece sıcakta geldi esnafın sorunlarını tek tek dinledi. Ve MHP gündeme getirdi ve Ak partililer kısmen de olsa çözdü. Onlara da teşekkür ediyoruz. Önemli olan onların sorununu çözmek.

Mustafa BAYRAKTAR : 2019’da Kuşadası Belediyesi’ne Talibiz ve Alacağız

Teşkilatımız burada iki yıl boyunca canını dişine takarak birşeyler yaptı. Kimseden teşekkür beklentimiz yok. Çünkü biz görevimizi yapıyoruz.  Spekülasyonların tamamen dışındayız. Teşkilatımız yerelden gelen güçle çok iddialı konuşuyorum 2019’da Kuşadası Belediyesi’ne taliptir ve alacaktır.

Mustafa BAYRAKTAR : Her Türlü Spekülasyondan Uzak Hiyerarşiye Bağlıyız

Her türlü spekülasyondan uzak, il başkanımızın emrindeyiz, sayın vekilimizin emrindeyiz, liderimizin emrindeyiz, hiyerarşiye bağlıyız. Lider doktrin teşkilat diyoruz. En sonunda diyorum ki ne mutlu bana Türk yaratıldım. Gönlümün tek gururudur bu, ne esir edildim ne de satıldım, türk benliği türk şuurudur bu. Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin.

Haber-Fotoğraf : Sedat ÜNLÜ

dsc_9454.jpgdsc_9532.jpgdsc_9544.jpgdsc_9438.jpgdsc_9402.jpgdsc_9405.jpgdsc_9562.jpgdsc_9422.jpgdsc_9597.jpgdsc_9408.jpgdsc_9573.jpgdsc_9589.jpgdsc_9511.jpgdsc_9623.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6863 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim