• Aydın5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Suat ÖZCAN : Asansör, İnşaat Sektöründe En Önemli Temellerden Biridir
02 Nisan 2017 Pazar 23:49

Suat ÖZCAN : Asansör, İnşaat Sektöründe En Önemli Temellerden Biridir

Özcan asansör firması Aydın ASTİM OSB’de yeni fabrikasını açtı. Özcan asansör firması parçaları birleştirip asansör takmak yerine yatırımını çoğaltarak asansör ve parçalarını imal etmek üzere ilk adımını attı.

Özcan asansör firması Aydın ASTİM OSB’de yeni fabrikasını açtı. Özcan asansör firması parçaları birleştirip asansör takmak yerine yatırımını çoğaltarak asansör ve parçalarını imal etmek üzere ilk adımını attı.

Açılışa Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet ERDEM, Abdurrahman ÖZ, AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN, ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan MARAŞ, Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer ÖZMEN, Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç ARSLAN, Belediye Meclis Üyeleri Ramazan SUBAŞI, Maşallah SUBAŞI, çok sayıda iş adamı, tedarikçi firma ve Özcan Ailesinin Dostları katıldı.

Hakan ÜLKEN’in Konuşmasından Satır Başları…

Hakan ÜLKEN : En Derin Saygılarımla Selamlıyorum

Sayın Milletvekillerim, Sayın İl Başkanım, ASTİM OSB’nin kıymetli Başkanı ve her şeyden önemlisi Aydın Ticaret Odamızın çok kıymetli üyeleri hem ASTİM OSB’de hem de Aydın ekonomisinin içerisinde Aydın’ın tüm damarlarına dağılmış farklı sektörlerden burada dostlarının iş ortaklarını iş partnerlerini açılışlarında onları yalnız bırakmayan kıymetli üyelerimiz hepinizi Aydın Ticaret Odası Yönetim kurulu ve şahsım adına en derin saygılarımla selamlıyorum, hoş geldiniz.

Hakan ÜLKEN : Sonuna Kadar Mücadele Etmeye Devam Edeceğiz

Kalkınma ve büyüme rakamlarımız açıklandı. Bu kadar hengâmenin bu kadar baskının ve bu kadar sıkıntının içerisinde hala bu özel sektörü Türkiye’de ekonominin büyümesi adına hala direnmekte, çabalamakta ve biz bunu sürdürmekte kararlıyız, sonuna kadar mücadele etmeğe devam edeceğiz.

Hakan ÜLKEN : Devletimizle El Ele

Devletimizle el ele, ekonomimizi büyüterek, istihdam oluşturarak daha fazla ekmek daha fazla aş için hep birlikte mücadele edeceğiz ve bu gün bunun bir örneğini daha görüyoruz. Arkadaşlarımız zoru seçtiler, tamamen montaj yapmak yerine üretimini yapıp bunun üzerine sanayi hammaddelerini katma değer oluşturan bir pozisyona dönüştürmek adına bir cesaret gösterdiler.

Hakan ÜLKEN : Onlar Risk Aldılar ve Yatırım Yaptılar

Herkesin yaptığını yapmak kolaydı. Ama onlar risk aldılar ve yatırım yaptılar ve bunu yaparken de kendi ülkelerine, kendi memleketlerine,  kendi iş partnerlerine, bizlere, Aydın’a ve Türkiye’mize güvenerek yatırım yaptılar. Allah onların yar ve yardımcıları olsun.

Hakan ÜLKEN : Bu Açılışları Bir Düğün Olarak Değerlendiriyoruz

Bu ülkeye yatırım yapmak gerçekten çok zor. Bizim işimiz zaten zoru başarmak o nedenle her şeyden önce biz Aydın Ticaret Odası olarak, üyelerimiz işlerini geliştirdiklerinde, yatırım yaptıklarında ve yeni bir iş yeri açtıklarında onların yanında olmak ve onların tüm süreçlerinde onlarla birlikte yürümek zorundayız bu bizim asli görevimizdir. Biz bu açılışları bir düğün olarak değerlendiriyoruz.

Mehmet ERDEM’in Konuşmasından Satır Başları…

Mehmet ERDEM : Sizleri En Derim Sevgi ve Saygılarımla Selamlıyorum

Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında beraber görev yaptığımız değerli Milletvekili arkadaşım Sayın Abdurrahman ÖZ başta olmak üzere, Ak Partimizin İl Başkanı, Ticaret Odamızın değerli başkanı ve şuanda bu güzel müessesenin açılışında beraber olduğumuz değerli dostlar, arkadaşlar, kardeşler bende sizleri en derim sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Mehmet ERDEM : Üç Aylarımız Mübarek Olsun

Üç aylarımız olan Recep, Şaban ve Ramazan hepimiz için mübarek olsun. Hep beraber inşallah huzurla Ramazan ayına ulaşırız, oruçlarımızı tutarız ve Ramazan Bayramına hep birlikte ve en güzel şekilde geçirmek üzere Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin.

 Mehmet ERDEM : Özcan Ailesini Yürekten Tebrik Ediyorum

Değerli kardeşlerim, bu genç kardeşlerimizle gurur duyuyoruz. Aydın’ın ekonomik hayatını Türkiye’nin ekonomik hayatına çok güzel katma değer sayılacak ve insanlara ekmek verecek olmasından dolayı bizler için çok çok önemlidir. Bu gençlerimizin bu Özcan ailesini yürekten tebrik ediyorum.

Mehmet ERDEM : Mesele Aslında Ekmek, Ekmeğin Büyümesidir

Mesele aslında ekmek, ekmeğin büyümesidir. Ekmek kazanç demek, ekmek yatırım demek, ekmek daha çok fabrika açılması demek, vatandaşın cebine daha çok para girmesi demek, vatandaşın kazancının artması demek, zenginleşmesi demek, vatandaşın güçlenmesi demek, milletin güçlenmesi demektir. Millet güçlenirse zaten devlet kendiliğinden güçlenir.

Mehmet ERDEM : Güçlü Millet Güçlü Bir Devleti Oluşturur

Güçlü millet güçlü bir devleti oluşturur. Bu bakımdan ekmeğin büyümesi çok önemlidir. Değerli kardeşlerim, ekmeğin büyümesi için istikrar önemlidir. Bu gençler ve bu gençlerin babaları istikrarlı ve disiplinli bir şekilde çalışmasalardı bu gün böyle bir işletmeye ulaşmaları mümkün değildi. Çalışmayan, çabalamayan, tembellik yapan ve işini güzel yapmayan kimse büyüyemez, istikrarı sağlayamaz ve başarıya ulaşamaz.

Suat ÖZCAN’ın Konuşmasından Satır Başları…

Suat ÖZCAN : Gururumuzu Bizimle Paylaştığınız İçin Teşekkür Ediyorum

Sayın Milletvekillerim, Sayın Müftü Yardımcım, Sayın Ticaret Odası Başkanım, Saygı değer Basın Mensupları Arkadaşlarım, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanlarım hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Heyecanımızı, neşemizi, onurumuzu ve gururumuzu bizimle paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Suat ÖZCAN : Liftup Asansörü Aydın’a ve Türkiye’ye Kazandırdımız İçin Mutluyuz

Saygıdeğer misafirlerimiz 2013 yılında başladığımız bu çalışma hayatında siz değerli dostlarımız ve çözüm ortaklarımız ile 4 yıl gibi kısa bir zaman zarfında böyle bir tesisi sektöre ve en önemlisi Aydın’a kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Liftup asansör olarak açılışını yaptığımız bu tesiste ilgili yönetmelik ve kalite standartlarına uygun, otomatik kapı, kabin butonu, kumanda panosu ve diğer asansör aksamlarının imalatını ve satışını gerçekleştiriyoruz.

Suat ÖZCAN : Asansör, İnşaat Sektöründe En Önemli Temellerden Biridir

Asansör, inşaat sektöründe en önemli temellerden birisidir. Günlük hayatımızı kolaylaştıran, birçok işimizi, birçok ulaşım problemini çözen, bütün binalarda en çok üzerine düşülmesi gereken bir sektördür. Liftup ailesi olarak yenilikçi ve modern çizgilerimizle bizden beklenen hizmeti kurumsal bir şirket anlayışı içerisinde en üst standartlarda müşterilerimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz.

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc2915.jpg_dsc2931.jpg_dsc2961.jpg_dsc2963.jpg_dsc2991.jpg_dsc2979.jpg_dsc2879.jpg_dsc2854.jpg_dsc2836.jpg_dsc2906-001.jpg_dsc2857.jpg_dsc3014.jpg_dsc3003.jpg_dsc3033.jpg_dsc3080.jpg_dsc3076.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8016 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim