• Aydın19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alyans Düğün Salonu'nun Sahibi Mustafa TURGUT Röportajı
28 Kasım 2016 Pazartesi 21:51

Alyans Düğün Salonu'nun Sahibi Mustafa TURGUT Röportajı

AydınÖzel Gazetesi Muhabiri Emrullah TURGUT Alyans Düğün Salonu ve Restoran Sahibi Mustafa TURGUT ile Çok Özel Röportaj Gerçekleştirdi.

AydınÖzel Gazetesi Muhabiri Emrullah TURGUT Alyans Düğün Salonu ve Restoran Sahibi Mustafa TURGUT ile Çok Özel Röportaj Gerçekleştirdi.

Mustafa TURGUT : Evlendirdiğim İnsanların Çocuklarının Sünnetlerini Yapıyoruz

Şoför Odası Düğün Salonu olarak bana müdürlük teklifi yaptılar. O dönem odada çalışıyordum. 3 sene sonra kiraya vermek istediler. Başkanımızla görüştük, bana; biz buraya seni düşünüyoruz dediler. O şekilde nasip oldu. Ondan sonra tek başımıza mücadele ettik. O yıllarda güzel işlerimiz oluyordu. Bugüne kadar evlendirdiğim insanların çocuklarının sünnet düğünlerini yapıyorum. Bu da benim için güzel bir keyif, ondan sonra bu arada esnaf odasından bana bir teklif geldi. Teklifi değerlendirdik. Çok masraf ettik ve işte bu durumlara geldik.

Mustafa TURGUT : Amacımız Aydın Halkı’na Hizmet Etmek

Her şeyden önce amacımız Aydın Halkına hizmet etmek, güzel şeyler yapmak. Aydın Halkı’ndan da yaptığımız hizmetin karşılığı olarak bizi tercih etmelerini bekliyoruz. Bizden nasıl bir hizmet isterlerse onun geri dönüşünü biz her konuda yapmaya açığız. Elimizden geldiği kadar insanların Alyans’tan memnun ayrılmasını sağlamaya çalışıyoruz.

Emrullah TURGUT: Esnaf odasının üstünde ki Alyans Düğün Salonu ve Restoran açılışında maddi veya izin konusunda herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Destek aldınız mı?

Mustafa TURGUT : Bunları Kendi İmkanlarımızla Yapıyoruz

Sadece bankadan kredi çektim. Şuanda biraz maddi sıkıntılarımız var. Bu da yalnız olmamızdan kaynaklanıyor. Yanımızda herhangi bir güç destek almadan kendi imkanlarımızla bu durumlara geldik.

Emrullah TURGUT : Düğün salonunda düğün sahiplerine sunduğunuz imkanlar nelerdir?

Mustafa TURGUT : Düğün Sektöründe 20 Yıllık Geçmişim Var

Düğün sektöründe bizim 20 yıllık bir geçmişimiz var. Tecrübeli bir kadroya sahibiz. Bu tecrübeli kadromuzla Aydın Halkı’na güzel bir hizmet vermek istiyoruz. Bunun çabası içerisindeyiz. İnsanların daha güzel şeylere layık olduğunu düşündüğümüz için böyle bir yer yaptık. Aydın Halkı’ndan hizmetimizi görmelerini, bizi denemelerini bekliyoruz.

Mustafa TURGUT : Aydın Halkı’na En İyi Hizmet İçin Çalışıyoruz

Orkestrası, 7 katlı düğün pastası, meşrubatı, kamera çekimleri kısacası düğün için gerekli olan her şeyi sağlıyoruz düğün sahiplerine. Yemekli, yemeksiz her türlü organizasyonu yapabilecek gücümüz var. Aşçımız, servis personelimiz, pastacımız, orkestramız hepsi tecrübeli kişiler. Bu tecrübeli ekibimizle Aydın Halkı’na en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. İnsanlar onlara yaptığımız hizmeti gördükçe bizi tercih edeceklerdir. Biz elimizden geldiği kadar insanlar için varız zaten.

Emrullah TURGUT : Restoran bölümünde belirli günlerde müşterileriniz için hazırladığınız etkinlikleriniz var mı?

Mustafa TURGUT : Salı Günleri Fasıl Gecemiz Var

Ailece gelerek insanların orada rahatsız edilmeden yemek yemelerini sağlıyoruz. Keyifli dakikalar geçirmeleri için nezih bir yer yapmaya çalıştık. Salı günleri Fasıl Gecemiz var. Bunun dışında çeşitli günlerde farklı etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Yılbaşında bir etkinliğimiz olacak. Yılbaşından sonra müşterilerimizin talepleri doğrultusunda etkinlikler düzenleyeceğiz.

Mustafa TURGUT : Talepler Doğrultusunda Her İmkanı Sunmaya Hazırız

Aydın’da insanların eğlenmek için ilk akıllarına gelecek yerin Alyans olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aydın Halkı’nı Alyans’a bekliyoruz. Gelsinler görsünler eminiz ki bizden memnun kalacaklardır. Çalışan bütün arkadaşlarımız işinde profesyonel. Bir esnaf olarak bize gelecek teklifler talepler doğrultusunda her imkanı sunmaya hazırız.

Emrullah TURGUT : Hem Alyans var hem de Şoförler Odası Düğün Salonu var. İleri ki dönemde başka bir yatırım daha yapmayı ya da bu işinizi genişletmeyi düşünüyor musunuz?

Mustafa TURGUT : Kır Bahçesi Eksiğimizi Gidermeye Çalışıyoruz

Bizim bir kır bahçesi eksiğimiz var. Onu da ileriki günlerde değerlendireceğiz. Güzel bir kır bahçesi düğün yeri yapmayı düşünüyoruz. Biz insanlara hizmet için varız. İnsanlardan gelecek talebe göre her hizmeti yapmaya hazırız.

Emrullah TURGUT : Benim sormayı unuttuğum sizin eklemek istediğiniz bir şeyler var mı?

Mustafa TURGUT : Yaz Kış İklimden Etkilenmeden Düğünlerini Yapabilirler

Ben dediğim gibi Aydın Halkı’na hizmet için varız. İki düğün salonu bir restoranımız var. Düğün salonlarımızda hem ısıtma hem soğutma sistemlerimiz var. Yaz ve kış hiçbir sıkıntı yaşamadan rahat bir ortamda düğünlerini gerçekleştirebilirler. Hava koşulları ne olursa olsun düğün sahipleri etkilenmeden düğünlerini yapabilirler. Restoran bölümümüzde aynı şekilde ısıtma ve soğutma bölümlerimiz mevcut.

Mustafa TURGUT : Evlenecekseniz Alyans, Eğlenecekseniz Alyans

Toplu yemek organizasyonları, toplantılar vs gibi durumlarda da imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılama hazırız. Keyifli dakikalar geçirmek için Alyans’ı tercih etmeli, evlenecekse Alyans’ı, eğlenecekse Alyans’ı tercih etmeliler, bu imkanları kendilerine sunuyoruz. Bütün Aydın Halkı’nı Alyans’a bekliyoruz.

Röportaj : Emrullah TURGUT 

alyans.jpg_dsc3146.jpg_dsc3150.jpg_dsc3151-001.jpg_dsc3156.jpg_dsc3160.jpg_dsc3166.jpg_dsc3174.jpg

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5713 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim