• Aydın12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ASKF Başkanı Mehmet KIVANÇ Röportajı
24 Kasım 2016 Perşembe 19:34

ASKF Başkanı Mehmet KIVANÇ Röportajı

AydınÖzel Gazetesi Spor Muhabiri Emrullah TURGUT, ASKF Başkanı Mehmet KIVANÇ ile Röportaj Gerçekleştirdi.

AydınÖzel Gazetesi Spor Muhabiri Emrullah TURGUT, ASKF Başkanı Mehmet KIVANÇ ile Röportaj Gerçekleştirdi.

Mehmet KIVANÇ : Ülke Sporunun Gelişmesinde Amatör Spor Kulüplerinin Yeri Çok Önemlidir

Ülkemizde sporun gelişmesinde, tabana yayılmasında ve Uluslar arası başarıların elde edilmesinde Amatör Spor Kulüplerinin çok önemli yeri bulunmaktadır. Amatör Sporun başarısının temelinde ise Amatör Ruh yatmaktadır. Bu bilinçle kurulan Amatör Spor Kulüplerimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarına, onların sosyal hayata hazırlanmalarına, ruhsal ve bedensel gelişimlerini tamamlamalarına katkı sağlayarak sağlık bir yaşam biçimi sunar. Yılın her günü spor yapmaya elverişli Aydın’da yaklaşık 140 Amatör Spor Kulübümüz sportif anlamda bu güzel iklimden doya doya yararlanmaktadır.

Mehmet KIVANÇ : 35 Bin Civarında Bir Camiayı Temsil Etmekteyiz

Kulüp ve sporcu sayısı açısında Aydın, Türkiye’de ilk 10 il arasında yer almaktadır. Her yıl yüzlerce sporcu lisans çıkartmak suretiyle sporcu kafilesine katılmaktadır. Hakem, Antrenör, Sporcu, Yönetici ve aileleriyle birlikte 35 bin civarında bir camiayı temsil etmekteyiz.

Mehmet KIVANÇ : Yöneticilerimiz Desteklendiklerinde Daha Başarılı Olacaklardır

Takımlarımız katıldıkları her şampiyona da bireysel ve takım sporlarında başarıdan başarıya koşmaktadır. Bu organizasyonda Kulüp Yöneticilerimiz büyük bir fedakârlık örneği göstermekte, çoğu zaman da sosyal ve aile hayatlarını ihmal etmektedir. Tabiki en büyük övgüyü Yöneticilerimiz hak etmektedir. Bu fedakâr Yöneticilerimiz ekonomik ve tesis açısından desteklendikleri takdirde ilimiz sporu bugünkü seviyesinden çok daha ileriye götüreceklerdir.

Mehmet KIVANÇ : Kulüplerimize Her Türlü Desteği Veriyoruz

Kulüplerimiz bu ülkenin Ay Yıldızlı Bayrağını Uluslar arası Şampiyonalarda dalgalandıracak geleceğin sporcularını yetiştirmek için var güçleriyle çalışıyorlar ve bizlerde bu konuda her türlü desteği veriyoruz.

Röportaj : Emrullah TURGUT 

_dsc2638.jpg_dsc2644.jpgmanset-003.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2564 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim