• Aydın20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın ARABACI : Gaziantep’ten Ünlü Bir Tatlı Ustası Getirttik +-
05 Ocak 2017 Perşembe 12:55

Aydın ARABACI : Gaziantep’ten Ünlü Bir Tatlı Ustası Getirttik +-

Bugün düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Aydın ARABACI basın mensuplarına açılacak olan Hacı Kamil Steak House’u, Şef Yasin SÖZEN’i, idari yapısını, çalışma yapısını, yapılacak olan çalışmaları basın mensuplarına anlattı

Bugün düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Aydın ARABACI basın mensuplarına açılacak olan Hacı Kamil Steak House’u, Şef Yasin SÖZEN’i, idari yapısını, çalışma yapısını, yapılacak olan çalışmaları basın mensuplarına anlattı.

Aydın ARABACI : Et Sektöründe Bir Markayız

Öncelikle 10 Ocak yaklaşan Gazeteciler Gününüzü ayrı ayrı hepinizi ekip olarak kutluyoruz. Bugün toplanmamızın amacı Aydında eksik gördüğümüz, hepinizin bildiği gibi et sektöründe marka olduğumuzu düşünüyoruz. Et üzerinde iyi olduğumuzu bildiğimizden dolayı Aydında eksik gördüğümüz alkolsüz bir et restoranı steak house, bazı bölümlerimizde ocakbaşı. Yaklaşık 3 yıldır Kamil bey ile bunun araştırması içerisindeydik.

Aydın ARABACI : Ette İyiyiz ve Bunu Biliyoruz

Adnan Menderes Üniversitesi içerisinde açılmış olan  Alesta  Alışveriş Merkezinde güzel bir yer tespit ettik. Sonrasında burayı tutmaya karar verdik. Ette iyiyiz ve bunu biliyoruz. Ama iyi bir şefe ihtiyacımız vardı. 1.5 -2 ay araştırmalarımızın sonucunda Ulusal Basınında tanımış olduğu bir çok yarışmalarda 1. olan Yasin SÖZEN kardeşimizi bulduk.

Aydın ARABACI : Bölgenin En İyi Restoranını Açıyoruz

Çok büyük iştiareler halinde uzun bir süreç geçirdik. Sonunda bizim ailemize katıldı. Et ile ilgili bir problemimiz yoktu. Şef ile ilgili bir problemimiz de yok. Konseptimiz çok güzel ve bölgenin en iyi restoranını açıyoruz. Zamanla herkes bunu görecek. Çünkü biz kendimizi biliyoruz, ekibimizi biliyoruz.

Aydın ARABACI : Yaklaşık 1000 Kişi Arasında Seçildiler

Yasin SÖZEN şefimizden bahsetmek istiyorum. Saat 4-5’te kalkar Aydın, Muğla, Denizli pazarlarını gezer. Kendi kullanacağı ürünleri kendisi seçer. Bölgede gitmediği Pazar kalmamıştır. Ekibi kendisi tek tek seçer. Burada gördüğünüz haricinde bir 15 kişilik daha kadromuz var. Yaklaşık 1000 kişi arasında seçilen arkadaşlarımız, dostlarımız bunlar. Yasin şefim alışverişlerini yaptıktan sonra ekibimizin gıda mühendisi aynı zamanda firmamızın gıda mühendisi Belgin hanım ile devamlı iştiare içindedir.

Aydın ARABACI : Her Müşterinin Özel Bir İnsan Olduğunu Hissettirecekler

Muammer abimiz benim aile dostumdur. Birçok 5 yıldızlı otelde yöneticilik ve müdürlük yapmıştır. Kendisinden rica ettik. Yanımızda olmasını istedik. Sağ olsun kırmadı bizleri. Şuanda onunla da beraberiz. Halkla ilişkiler konusunda deneyimli, insan psikolojisini, insanlar ile iletişimi bilen arkadaşlarımızı çok sık elemeler sonucunda aldık. Geldiğinizde göreceksiniz. Enerjilerini, hizmetlerini, , her müşterinin özel bir insan olduğunu hepsi hissettireceklerdir. Bunu çok iyi biliyorum.

Aydın ARABACI : İnsanlar Ne Yediğini Bilecek

Dış Salon Şefimiz Bodrumda Murat bey çok önemli otellerde, restoranlarda çalışmış kendisinden rica ettik ve onu da kadromuza aldık. Üretimde Habip kardeşimiz bizim fabrikamızın başındadır. A’dan Z’ye Belgin hanım ile yürütürler. İlk defa bir işletmede; fabrikada üretmiş olduğumuz her ürün, sucuktur, pastırmadır, füme ettir vb. ürünler kameralar ile restoranımızda saniye saniye gösterilecektir. İnsanlar ne yediğini bilecekler.

Aydın ARABACI : Türkiye’de Bir İlk

Bu Türkiye’de bir ilktir. Bu işi bizler çok geniş kapsamlı düşünüyoruz. Burada maddi kazançtan ziyade insanlara iyi hizmet, kaliteli ürünler, fiyat politikamızda göreceksiniz çok uygun fiyatlar olacak. Çünkü ortağım Kamil bey’inde benim de ayrı ayrı işletmelerimiz mevcut. Bizim maddi olarak bir zor durumumuz olmadığı için rahat bir şekilde hareket edeceğiz.

Aydın ARABACI : Yasin SÖZEN ve Ekibini Herkes Görecek

Şefimizin özel specialleri olacak. Bizler geri plandayız. Yasin SÖZEN ve ekibini herkes görecek. Aynı zamanda Yasin bey Hacı Kamil Steak House yapılırken her anında ordaydı. Tek bir çivi çakılırken bile hep oradaydı. Müdürümüz şantiye şefi gibi saat 8’de şantiyenin başında akşam saatlerine kadar orada işlerle uğraşıyordu.

Aydın ARABACI : En İyi Hizmeti Sunabilmek İçin Çalışıyoruz

Detaylara çok dikkat ediyoruz. Bu yüzden normalde açılışı Ocak başı gibi düşünmüştük ama biraz daha sarkma olacak. Çünkü burayı açarken vatandaşlarımıza en iyi şekilde en iyi hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz. Buraya başladığımızda ette ne kadar iyi olduğumuzu sadece bölgemiz değil tüm Türkiye bilecek. Yasin SÖZEN şefimiz ile beraberiz. Bodrumdan, Alaçatı’dan vb. birçok yerden ücret konuşulmadan teklifler başladı.

Aydın ARABACI : Gaziantep’ten Ünlü Bir Tatlı Ustası Getirttik

Zaten biz bu işin, sadece burada kalmayacağını biliyoruz. Gaziantep’ten şefim vasıtası ile ünlü bir firmanın, tatlı ustasını getirdik. Ballı tatlılarımız olacak. Ustamızın zaten specialleri olacak. Yine Antep lahmacunu, Adanası vesaire hepsi olacak. İnşallah hep beraber tadacağız bunları. Etten ne kadar anladığımızı sizlerde göreceksiniz. Ustamızı yine sizler ölçeceksiniz. Sizler takdir edeceksiniz. Hepinize teşekkür ediyorum.

Devam Edecek...

AydınÖzel

Haber/Fotoğraf : Osman ÇELİKKOL

_dsc6669.jpg_dsc6676.jpg_dsc6727.jpg_dsc6733.jpg_dsc6737.jpg

_dsc6700.jpgsablon-018.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 9376 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim