• Aydın27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydın ARABACI : Öğrenci Menüleri de Hazırlayacağız
02 Mart 2017 Perşembe 18:50

Aydın ARABACI : Öğrenci Menüleri de Hazırlayacağız

Aydın’ın tanınmış iş adamlarından Aydın ARABACI ile Aydın’ın tanınmış mimarlarından Kamil ARABACI ortaklığı ile ADÜ Alesta AVM’de Hacı Kamil Steak House Kapılarını açtı

Mehmet ŞİMŞEK : İlk mimarları ağırladınız, ilk gün nasıl karşıladınız? Yani içerdeki konsepti genel olarak müşteriler nasıl değerlendirdi ve siz bunu bize değerlendirir misiniz?

Aydın ARABACI : Asıl Açılışımız 23 ya da 24 Martta Olacak

Genel anlamda Aydın’da böyle bir mekânın olmadığını biz zaten biliyoruz. Biraz uzakta olduğumuzdan için yani üniversitede AVM’nin içerisinde olduğumuzdan dolayı tabi reklamlarımızı da yapmadık. Bu zaten normal açılışımız değildir. Ön çalışma gibi, ARGE çalışması gibi bir şey. Normal açılışımız inşallah 23 ya da 24 Martta olacak ve o zaman kendimizi göstereceğiz. Şimdi sadece ARGE çalışmasındayız.

Mehmet ŞİMŞEK : İçerde biz genel olarak farklı bir konsept gördük. Yani bize birazda konseptinizden bahseder misiniz?

Aydın ARABACI : Etin İçinde Yetişmiş Biriyim

Biz genelde en iyi ürünleri sunmaya çalışıyoruz ve bundan da en ufak bir şekilde taviz vermeyeceğiz. Kamil Beyle ilk bu işe kara verdiğimizde en ufak bir şeye dahi taviz vermedik ve et sektöründe hile çoktur. Ben etin içinde yetişmiş bir insanım, etin içinde doğdum diyebilirim.

Aydın ARABACI : Yaptığımız İşi Burada Herkese Göstereceğiz

Ama bizim burada kesinlikle ve kesinlikle hile hurda olmayacaktır. En iyi etleri, birçoğunu zaten ilerleyen günlerde göreceksiniz kendi besihanemizde ve kendi meramızdaki hayvanlarımızı; yayılışını, arabaya yüklenişini, kesilişini, kendi imalatımızda sucuğun nasıl yapıldığını bunların hepsini zaten burada herkese göstereceğiz.

Aydın ARABACI : Tatlıcımız, Lahmacuncumuz ve Şefimiz Türkiye’nin Tanıdığı İnsanlardır

Tatlıcımız Gaziantepli tanınmış ustalardandır ve yine lahmacuncumuz da Gaziantepli tanınmış ustalarımızdandır ve şefimiz Türkiye’nin tanıdığı Yasin SÖZEN Şeftir. Yani biz burada her şeyin en iyisini yapmaya çalıştık. Çünkü biz mesleğimizden kaynaklı ve yaptığımız işlerden dolayı çok mekân gezen ve çok mekân gören insanlarız ve burası da bunların bileşkesini oluşturmuştur.

Mehmet ŞİMŞEK : Burada kaç personel var?

Aydın ARABACI : 30 Personel Hizmet Verecektir

Yaklaşık burada 30 kişi çalışacaktır.

Mehmet ŞİMŞEK : Aydınlılara genel olarak seslenmek istediğiniz, duyurmak istediğiniz neler var?

Aydın ARABACI : Sadece Bir Defa Gelsinler ve Görsünler

Sadece bir defa gelsinler, görsünler ve ilk bu lezzetleri tatsınlar başka hiçbir şeye gerek yoktur. Çünkü kimse yoğurdum ekşi demez ama buraya gelip bu tadı alanlar mutlaka tekrar tekrar geleceklerdir. Biz bunu biliyoruz ve bu konuda çok rahatız. Şunu da belirtmek isterim bizim buradan çok büyük bir beklentimizde yoktur. Yani zaten hepimizin kendiişleri olduğu gibi devam etmektedir.

Mehmet ŞİMŞEK : Nasıl bir bütçe harcadığınızdan bahseder misiniz?

Aydın ARABACI : 1 Trilyonun Üzerinde Harcama Yaptık

1 Trilyonun üzerinde harcama yaptık. Yani biz başlarken 500 Milyar ile kapatırız diye düşünmüştük ama ufkumuz çok geniş olduğundan dolayı ve her şeyi çok iyi olsun diye uğraştığımız için bu kadar bütçe harcadık. Bunu da çek veya senet olmadan kendi öz sermayemiz ile tamamladık.

 Aydın ARABACI : Boğaların Kafalarını Amerika’dan Özel Olarak Getirdik

Türkiye’de gerçekten iyi Steak Houseler var, Aydında da bu işi yapmaya çalışan kardeşlerimiz var ama onlarda sadece görsel anlamda Bufalonun fotoğrafı var. Ama biz boğaların kafalarını Amerika’dan özel olarak getirttik. Daha önce de söylediğim gibi biz her şeyin en güzeli olması için emek harcadık.

Aydın ARABACI : Sadece Tat Olarak Değil Mekan Olarak da Nezih Bir Ortam

Yani sadece tat olarak değil de mekân olarak görsel anlamda da nezih bir ortam sunuyoruz. İyi olacağını biliyoruz, biz kendimizi biliyoruz, yapacağımız ürünleri biliyoruz, çevremizi biliyoruz ve dostlarımızı biliyoruz ve hep beraber buradan güzel şeyler çıkaracağımızı düşünüyorum.

Mehmet ŞİMŞEK : Alesta AVM olarak da yani burayı tercih etmenizin bir sebebi var mı?

Aydın ARABACI : Öğrenci Menüleri de Hazırlayacağız

Üniversite büyük bir yerleşke, öğrenci sayısı kuvvetli, öğretim üyesi sayısı kuvvetli, kültür yapısı yüksek ve bizim yapmış olduğumuz şeyleri tanıtmamız çok daha kolay olacaktır. İlk başta onları tanıtırsak zaten aşağıyı bir şekilde çekecektir. Bir de et restoranlarda öğlen servisi genelde yoktur. Burada öğrenci kapasitesi yüksek olduğundan dolayı öğrenci menüleri de hazırlayacağız. Yani kapasite yüksek olduğundan dolayı hem öğleni hem de akşamı alalım diye burayı tercih ettik ve iyi ki de etmişiz diyoruz. Çünkü iyi olacağına inanıyoruz

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc9626.jpg_dsc9423.jpg_dsc9653.jpg_dsc9398.jpg_dsc9415.jpg_dsc9419.jpg_dsc9432.jpg_dsc9441.jpg_dsc9456.jpg_dsc9450.jpg_dsc9447.jpg_dsc9494.jpg_dsc9488.jpg_dsc9465.jpg_dsc9487.jpg_dsc9496.jpg_dsc9452.jpg_dsc9471.jpg_dsc9444.jpg_dsc9492.jpg_dsc9539.jpg_dsc9535.jpg_dsc9548.jpg_dsc9576.jpg_dsc9633.jpg_dsc9631.jpg_dsc9635.jpg_dsc9600.jpg_dsc9646.jpg_dsc9659.jpg_dsc9662.jpg_dsc9668.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 11826 defa okunmuştur
YORUMLAR
yalan oldu
aydınlı
eeee tarım bakanlığının listesinde abd falan yazmıyor başka şeyler yazıyor ama neyse kapandı yiyen yedi
25 Ocak 2020 Cumartesi 14:16
88.241.83.54
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim