• Aydın24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydınspor 1923 Spor Kulübü Başkanı Hidayet TÜREN Röportajı
05 Ocak 2017 Perşembe 19:40

Aydınspor 1923 Spor Kulübü Başkanı Hidayet TÜREN Röportajı

AydınÖzel Gazetesi Muhabirlerinden Emrullah TURGUT Aydınspor 1923 Spor Kulübü Başkanı Hidayet TÜREN İle Çok Özel Röportaj Gerçekleştirdi.

AydınÖzel Gazetesi Muhabirlerinden Emrullah TURGUT Aydınspor 1923 Spor Kulübü Başkanı Hidayet TÜREN İle Çok Özel Röportaj Gerçekleştirdi.

Emrullah TURGUT : Hidayet Bey Göksel Hocaya yollarınızı ayırdınız. Bir açıklama yapabilir misiniz?

Hidayet TÜREN : Kan Değişikliğine Gitme Kararı Aldık

Güzellikle yollarımızı ayırdık. Yönetim kurulundaki arkadaşlarla bir karar aldık ve kan değişikliğine gitme kararı aldık. İyilikle yollarımızı ayırmak istediğimizi söyledik gönderdik.

Emrullah TURGUT : Yeni gelen Necat Hoca hakkında bazı eleştiriler var. Bu eleştirilere bir cevabınız var mı?

Hidayet TÜREN : Aydın İçin Gelecek Vaat Eden Bir Teknik Direktör

Kariyerine, CV’sine bakarlarsa görürler sadece ülkemizde değil, yurtdışında da görevler yapmış bir teknik adam. Aydın için gelecek vaat eden bir teknik direktör. Aydın’ın alt yapısıyla üst yapısıyla faydalı olacak bir kişi.

Emrullah TURGUT : Kişilerin kafasını karıştıran nokta şurası; Türkiye’de görev yaptığı takımlarda uzun süre görev almaması olumsuz yorumlara sebep oluyor.

Hidayet TÜREN : Ege’nin Teknik Direktörü Seçilmiş

Bekleyip göreceğiz. Dün hocamız basın açıklamasını yaptı; çok çalıştırmak çok başarı elde etmek değildir dedi. İzmir’de çalışmış Ege’nin teknik Direktörü seçilmiş. Belgeleri var. Buca’da çalışmış. Kömür faciasından sonra Soma’ya TFF göndermiş.

Emrullah TURGUT : Necat Hocayı Fatih TERİM’in önerdiği yönünde bir iddia var, doğru mu?

Hidayet TÜREN : Necat Hocayı Fatih TERİM Önermedi

Necat Hocanın CV’sinde Fatih TERİM, Mustafa DENİZLİ gibi ünlü hocalar referans olarak gösteriliyor. Fatih TERİM önermedi, referansları arasında Fatih TERİM var. Fatih TERİM Türkiye teknik direktörü, koordinatörü her kulübe teknik direktör önerecek değil.

 Hidayet TÜREN : Süper Lig Takımlarıyla Hazırlık Maçları Yapılacak

Fatih TERİM’le, diğer teknik direktörlerle telefonla da görüşüyor. Şimdi 2 tane hazırlık maçı yapacak. Süper lig takımlarıyla yapacağını söylüyor. PTT takımlarını da istemiyor. 2 gündür analizlerini yapıyor. Süper lig takımlarıyla hazırlık maçı yapacak. İkinci devre hazırlıklarımıza burada devam edeceğiz.

Hidayet TÜREN : Cumartesi Günü Kayserispor’la Hazırlık Maçı Oynayacağız

Hatta şuan size de açıklayayım; Cumartesi günü Antalya’da Kayserispor ile hazırlık maçımız olacak. Necat hocamız takım analizlerine, hazırlıklarına devam ediyor. Cumartesi günü Antalya’da Kayserispor ile hazırlık karşılaşmamız olacak.

Emrullah TURGUT : İkinci devrede takımdan beklentileriniz neler?

Hidayet TÜREN : İkinci Devreye İddialı Gireceğiz

Herkesin beklediği başarıdır. Play-off hedefimizde olan bir şey. İkinci devreye daha iddialı girerek play-off’a kalmak için çalışacağız.

Emrullah TURGUT : Transfer çalışmalarınızdan bahseder misiniz?

Hidayet TÜREN : Hocamız Talep Ederse Transfer Yapabiliriz

Şuan için transfer politikamız yok. Ama yeterli olanlar var. Hocamızda futbolcuları görsün, tanısın talep olursa bütçemiz doğrultusunda çalışmalar yapabiliriz. 2-3 tane futbolcumuzu gönderdik. O futbolcular da kadroya giremeyen futbolculardı.

Hidayet TÜREN : Altyapıdan Gelen Oyuncularımıza Önem Veriyoruz

Alt yapıdan çıkan 6-7 futbolcumuz var. Altyapıdan gelen 2-3 futbolcumuz kupa maçlarında görev aldı. Beğeni de topladılar. Şuan için altyapıdan gelen futbolcularımıza önem veriyoruz.

Röportaj : Emrullah TURGUT 

dsc00699-001.jpgdsc00689-002.jpgmanset-051.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4490 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim