• Aydın15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bayram İNCİ : Bir Defadan Bir Şey Olmaz Diyen Zihniyet +-
09 Mart 2017 Perşembe 14:06

Bayram İNCİ : Bir Defadan Bir Şey Olmaz Diyen Zihniyet +-

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma KÖSE bir dizi ziyaret için Aydın’a geldi. 16 Nisan Referandumu için önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma KÖSE bir dizi ziyaret için Aydın’a geldi. 16 Nisan Referandumu için önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıya; CHP Aydın İl Başkanı Bayram İNCİ, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe ÖZDEMİR, Genel Sekreter Ayfer CÖMERT, MYK Üyelerinden Arife HATUNOĞLU ve partililer katıldı.

Bayram İNCİ’nin Konuşmasından Satır Başları…

Bayram İNCİ : Günümüzü Değil Ülkemizin Geleceğini Kurtaracağız

Çok Değerli Kadın Kolları Genel Başkanım, Çok Değerli MYK üyelerim, Çok Değerli Kadın Kolları İl Başkanım, İlçe Kadın Kolları Başkanlarım ve Çok Değerli Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Bildiğiniz üzere bir Anayasa oylama sürecine girdik. Bu Anayasa oylama sürecinde Cumhuriyetle birlikte birçok kazanımı elde eden kadınlarımız; gelecekleri için, kadınla erkek eşit değildir diyen zihniyete gereken dersi vermek için, alanlarda hep birlikte mücadele edeceğiz ve günümüzü değil ülkemizin çocuklarımızın geleceğini kurtaracağız.

Bayram İNCİ : Kadınlarımızın Kazanımlarına Sahip Çıkması Çok Önemlidir

Burada kadınlarımızın kazanımlarına sahip çıkması çok önemlidir. Çünkü seçmenimizin yarısı kadın ve yarısı da onların çocukları ve eşleridir. Bu yüzden kadınlarımıza çok büyük işler düşüyor. Ben sizlere inanıyorum, Atatürk Cumhuriyetçiliğini içselleştirmiş, kendi haklarına sahip olmuş çünkü gerçekten birçok ülkeden daha önce Seçme ve Seçilme hakkını kazanan kadınlarımız burada ağırlıklarını koyarak bu Anayasaya ‘’HAYIR’’ diyerek geçit vermeyeceklerine inanıyorum.

Bayram İNCİ : Buradan ‘’HAYIR’’ Çıkartacağız

Şimdi ki şartlarımız Kurtuluş Savaşı zamanındaki şartlarımızdan daha iyi hep beraber; bize sadece kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle ve sokak sokak gezerek herkesi ‘’HAYIR’’a inandırmak olacak. Biz Aydın’da da bu çalışmalarımıza hep birlikte başladık. Çok yüksek oranda buradan ‘’HAYIR’’ çıkartacağız buna inanıyorum. 

Bayram İNCİ : İl Örgütüm Adına Teşekkür Ediyorum

Kadın Kolları Genel Başkanımızda buraya gelerek hem bu atmosferi yerinde görmek hem de bize katkı sağlamak amacıyla buraya geldiler. Kendilerine İl Örgütüm adına çok teşekkür ediyorum. Sözü daha fazla uzatmak istemiyorum. Bildiğiniz üzere Mecliste bir yasanın geçmesini, aleyhte olan bir yasanın geçmesini engellemek için kadınlarımız sayesinde çocuklarımızın, kadınlarımızın aleyhte olan bir yasanın geçirilmesine izin verilmedi.

Bayram İNCİ : Bir Defadan Bir Şey Olmaz Diyen Zihniyet

Bu Anayasa geçerse bir defadan bir şey olmaz diyen zihniyeti durduracak hiçbir güç kalmayacak arkadaşlar. O yüzden hep beraber çalışacağız, hep beraber bu kadını ikinci sınıf gören, kadını; ekonomik, sosyal ve siyasal hayattan çekmeye çalışan zihniyete gereken dersi hep beraber vereceğiz. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Kadın Kolları Genel Başkanımızı da bizi onurlandırdıkları için buraya geldikleri için tekrardan hoş geldiniz diyorum ve sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

Devam Edecek...

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc0808.jpg_dsc0811.jpg_dsc0810.jpg_dsc0813.jpg_dsc0821.jpg_dsc0825.jpg_dsc0850.jpg_dsc0843.jpg_dsc0835.jpg_dsc0846.jpg_dsc0856.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3409 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim