• Aydın18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakan ÜLKEN : 8 Marta Özel Bakış Açısı Değildir.
07 Mart 2017 Salı 11:30

Hakan ÜLKEN : 8 Marta Özel Bakış Açısı Değildir.

Aydın Ticaret Odası 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile Kadın Üyelerine Yönelik bir Proje Düzenleyerek Reklam Desteği Verdi.

Aydın Ticaret Odası 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile Kadın Üyelerine Yönelik bir Proje Düzenleyerek Reklam Desteği Verdi.

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN; Aydın Ticaret Odası Üye İş Kadınlarının firmalarına yönelik 100.000 adet broşür yaptırarak dağıtmaya başladıklarını söyledi. Bu broşürler ile broşürlerin üzerinde bulunan firma isimleri ve indirim oranları kapsamında halkımıza uygun fiyata alış-veriş imkanı verildi.

Bu projede İş Kadınları Derneği Başkanı ve AYTO Meclis Üyesi Belgin Çekmen ALTAY, Yönetim Kurulu Üyesi Denizhan SANDIKLI ve Meclis Üyesi Dilek AYSIN’ın önemli katkıları olurken Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN de mali yönden tam destek verdi.

Hakan ÜLKEN’in Konuşmasından Satır Başları…

Hakan ÜLKEN : 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İçin Etkinlik Yapalım İstedik

Bu gün Aydın Ticaret Odası Kadın Üyeleri ile beraber ve sadece bu gün beraber değil, biz üyelerimiz ile her zaman beraberiz.  Ama bu hafta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlarımız için bir etkinlik yapalım istedik. Kadınlarımıza özel bir etkinlik yapalım istedik

Hakan ÜLKEN :  Bu Projenin Hiçbir Yerinde Ben Yokum

İstedik diyorum; bu projenin hiçbir yerinde ben yokum. Benim Yönetim Kurulu Üyelerim 1’i hariç hiç biri yok, Meclis Üyelerimin 3’ü hariç hiçbiri yok. Bu projede benim meclisimdeki 3 tane kadın ve oda personelimizden 2 tane kadın var. Bu projenin tamamını onlar planladılar, olgunlaştırdılar, belli bir noktaya getirdiler ve hatta o belli bir nokta tamamıydı.

Hakan ÜLKEN : Bu Gün Burada 50 Kadın Üyemizle Birlikteyiz  

Bana ve ekibime sadece uygun mu dediler. bizde kadınlarımız için, oda üyelerimiz için ve oda üyesi olan kadınlarımız için elbette uygun dedik ve bu gün burada 50 tane kadın üyemizle birlikteyiz. Bu bizim için gerçekten gurur vericidir. Projeyi anlatacağım ve projenin içeriğini anlatacağım, projemiz; kadınlarımız için ve Aydın ekonomisi için ve Aydındaki Kadın İş İnsanlarımız için Aydın Ticaret Odası Ailesinin bu naif, nazik insanları için çok önemli ve biz önemsiyoruz.

Hakan ÜLKEN : 8 Marta Özel Bakış Açısı Değildir.

Bu sadece 8 Marta özel Dünya Kadınlar Gününün olduğu haftaya özel bakış açısı değildir. Biz Aydın Ticaret Odası olarak tüm üyelerimizle ve aynı zamanda önem verdiğimiz, önemsediğimiz Kadın Üyelerimizle her ayın 8’inde, her ayın 18’inde ve yılın her gününde sadece 8 Marta değil 365 günün 365 gününde birlikte olmaya, onların yanında olmaya ve onlara destek olmaya devam edeceğiz. 

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc0368.jpg_dsc0369.jpg_dsc0370.jpg_dsc0372.jpg

_dsc0378.jpg_dsc0380.jpg_dsc0381.jpg_dsc0389.jpg_dsc0397.jpg_dsc0398.jpg_dsc0414.jpg_dsc0417.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2923 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim