• Aydın23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kemal GÜNERİ : Türkiye’de Başka Bir Geleceği Mümkün Kılacağız
02 Mart 2017 Perşembe 13:01

Kemal GÜNERİ : Türkiye’de Başka Bir Geleceği Mümkün Kılacağız

CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.

Yeni Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa DİNÇ, CHP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Avukat Yılmaz TİLKİ ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal GÜNERİ’nin Açıklamaları…

Yılmaz TİLKİ'nin Konuşmasından Satır Başları..

Yılmaz TİLKİ : Mustafa DİNÇ Arkadaşımızı Gençlik Kolları Başkanlığına Atadık

Önümüzde bir referandum var ve CHP Aydın İl Gençlik Kolları olarak daha güçlü daha kendinden emin ve hedefe bir o kadar da sıkı sıkıya tutunmak için yeni bir Efeler Gençlik Kolları Yönetimi kurmamız gerekti.  Bunun ilk adımı olarak Mustafa DİNÇ arkadaşımızı Efeler Gençlik Kolları Başkanlığına atadık. Kendisine yeni bir yönetim, yeni yüzler ve bu yönetimin çoğu üniversiteli arkadaşlarımızdan kurulu bir yönetim yaptık.

 Yılmaz TİLKİ : Yeni Yönetimi Başkanlığı Hayırlı Olsun

Mustafa Üniversite yıllarından beri Eskişehir’de sürekli siyasetin içinde olan bir arkadaşımızdır, görüşümüzle paralel ve bu doğrultuda kendisine güveneceğimizi biliyorduk. Kendisinin bu aşamadan sonra güzel işler ortaya koyacağından benin kuşkum yok. Bu sebeple yeni yönetimi ve başkanlığı hayırlı olsun diyorum. Kendisine ve yönetimine bu uğurda başarılar diliyorum. Umarım hayırlı bir yönetim olur ve referandum da Efelerde istediğimizi bu yönetim aracılığı ile biz alırız.

Mustafa DİNÇ’in Konuşmasından Satır Başları…

Mustafa DİNÇ : Bizi Bu Göreve Getirenlere Teşekkürü Borç Bilirim

Merhaba arkadaşlar, çok değerli basın emekçisi arkadaşlarım, çok değerli Yönetim Kurulu arkadaşlarım, partimizin; emektar, vefakâr, cefakâr gençleri ve yoldaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Başta iyi dilekleri için bizleri bu göreve layık görerek, bu sorumluluğu taşımamıza olan inancıyla bize her zaman destek olan başta İl Gençlik Kolları Başkanım Yılmaz TİLKİ ’ye ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcım Kemal GÜNERİ’ ye teşekkürü borç biliyorum.

 Mustafa DİNÇ : Bu Partiye Layık Bir Gençlik Kolları Yönetimi Sergileyeceğiz

Bizler çok tarihsel bir süreçte görev aldığımızın ve sorumluluk üstlendiğimizin farkındayız. Bizden önceki Efeler Gençlik Kolları Başkanımızın ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın bu günlere kadar taşıdığı bu bayrağı daha da yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Bu partiye ve bu partinin emektarlarına layık bir Gençlik Kolları Yönetimi olarak çalışacağımızı buradan herkese ilan ediyoruz.

Mustafa DİNÇ : Ülkemizin Tek Bir Kişi Tarafından Yönetilmesini İstemiyoruz

Ülkemizin içinde bulunduğu ortamdan hepimiz haberdarız ve çok kritik bir referandum sürecindeyiz. Bir Anayasa Değişikliği söz konusu ve bu Anayasa Değişikliğine karşı çıkışımızda temel birkaç nokta var. Her kim olursa olsun biz bu ülkenin tek bir kişi tarafından, onun inisiyatifinde ve alacağı kararlarla değil; Çoğulcu bir Demokrasiyle, Parlamenter sistemle yönetilmesinin, ülkenin ekonomisine, huzur ve refahına, toplumun birlik ve beraberliğine daha büyük katkı sağlayacağını inanıyoruz.

Mustafa DİNÇ : Yeni Anayasa Değişikliğine ‘’Hayır’’ Diyoruz

Bu yüzden Demokrasiyi, özgürlüğü ve Parlamenter sistemi savunarak yeni Anayasa Değişikliğine ‘’Hayır’’ diyoruz.  Bildiğiniz üzere Efeler 300.000 civarı nüfusuyla ve binlerce genciyle kentimizin en büyük ilçesi konumundadır. Biz referandum çalışmaları boyunca bu kentte; Gezilmedik sokak ve çalınmadık kapı bırakmayacağız.

Mustafa DİNÇ : Elimizi Değil Gövdemizi Taşın Altına Koyacağız

Türkiye’yi 17 Nisan sabahına hayırlı bir ülkeye uyandırmak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Tekrardan herkese çok teşekkür ediyorum ve umarım hem partimizin emektarlarına hem de tüm Türkiye’ye hayırlı ve güzel günleri yaşatacağız.

Kemal GÜNERİ’nin Konuşmasından Satır Başları…

Kemal GÜNERİ : 20 Milyon Genç Referandumda Oy Kullanacak

Değerli basın emekçileri ve sevgili dostlarım öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bu gün burada Efeler İlçe Gençlik Örgütü Başkanlığına atanan Mustafa arkadaşım ve Yönetim Kuruluna tebrik etmek üzere geldik. Kendisi zaten gündem ile ilgili söylenmesi gerekenleri söyledi ve bizlerden aynı şeyleri tekrarlamaktan kaçınmak adına sözlerimi çok fazla uzatmak istemiyorum. Ama bir şeyin mesajını vermek istiyoruz. Bu ülkede yaklaşık 20 Milyon genç referandumda oy kullanacak ve bunun yaklaşık 6 Milyonu üniversite öğrencisidir.

Kemal GÜNERİ : Türkiye’de Başka Bir Geleceği Mümkün Kılacağız

Yani Türkiye’deki bu kötü gidişata referandumda dur diyebilecek en büyük kitle gençlik olacaktır. Bu yüzden de gençler gücünü 16 Nisana kadar sokakta, sahada, fakültede ve meydanlarda söylemeye ve ispat etmeye devam edecektir. 17 Nisan sabahından itibaren gökyüzünden doğacak o mutlu ve huzurlu güneş ile birlikte Türkiye de başka bir geleceği mümkün kılacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve yine aynı zamanda bir önceki dönemde görev yapmış olan arkadaşımızda aramızdadır. Sedat GÜRBÜZ’e ve Yönetim Kuruluna geçmişte yapmış olduğu emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Haber/ Fotoğraf : Mehmet ŞİMŞEK

_dsc9331.jpg_dsc9332.jpg_dsc9336.jpg_dsc9340.jpg_dsc9337.jpg_dsc9330.jpg_dsc9328.jpg_dsc9327.jpg_dsc9326.jpg_dsc9324.jpg_dsc9322.jpg_dsc9314.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4801 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim