• Aydın14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa AYDIN : 8 Mart Dünya Emekçiler Gününü Kutlarız
10 Mart 2017 Cuma 00:27

Mustafa AYDIN : 8 Mart Dünya Emekçiler Gününü Kutlarız

TES-İŞ Sendikası Aydın Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYDIN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kadın çalışanlarımız ile birlikte kutladı. 

TES-İŞ Sendikası Aydın Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYDIN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kadın çalışanlarımız ile birlikte kutladı. 

TES-İŞ'in 8 Mart Etkinliği Buruk Geçti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleşitirilen etkinlik, Bursa’dan yola çıkan ve Türk Metal üyesi kadınları Ankara’da bugün gerçekleştirilmesi planlanan Kadın Kurultayına taşıyan otobüsün devrilmesi ve yedi işçinin hayatını kaybetmesi nedeniyle buruk geçti.

Mustafa AYDIN : Sizlerle Birarada Olmaktan Mutluyuz

TES-İŞ Sendikası Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın konuşmasına “her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz.

Mustafa AYDIN : 7 Emekçi Kardeşimiz Bu Günü Göremedi

Ancak bu günü göremeyen Türk metal üyesi yedi emekçi kardeşimiz var, kendilerine Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve yaralananlara acil şifa diliyoruz.” diyerek başladı.

Mustafa AYDIN : Tüm Kadın Üyelerimize Teşekkür Ediyorum

Katılımlarından büyük mutluluk duyduğum DSİ 21. Bölge Müdürü Mehmet Akif BALTA‘ya, Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa ERTÜRK’e, ADM Bölge Müdürü Yakup ÖNDER’e, ADM Tesis Müdürü Halil YORGALI’ya ve tüm Kadın üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Mustafa AYDIN : Kadınsız Bir Toplum Düşünülemez

Kadınsız bir toplumun düşünülemeyeceğini ifade eden Aydın, mesai saati sonrası çocuklarına, ailelerine bakmak ve ev işlerini yetiştirmek için kadınların evlerine koşarak gittiklerini belirtti.

Mustafa AYDIN : Yılda Her Gün Kadınlar Günü Olması Gerekir

Böylece çalışma yaşamının yanı sıra aile ve toplum içerisinde kadınların büyük fedakarlıklarla çok önemli bir rol üstlendiklerine dikkat çekti. Sadece bu nedenle bile, yılda sadece bir günün değil her günün kadınlar günü olması gerektiğini ifade etti.

Mustafa AYDIN : Kadınların Fikirleri İle Sendikamız Daha da Güçlenecek

Çalışma hayatında çok fazla sıkıntı olduğunu, kadınlar söz konusu olduğunda sıkıntıların katlanarak arttığını belirten AYDIN, kadın çalışanların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kadınların gayreti ve yenilikçi fikirleri ile TES-İŞ sendikasının daha da güçleneceğini söyledi.

Mustafa AYDIN : 8 Mart Dünya Emekçiler Gününü Kutlarız

Kadınların cinayetlere kurban gitmediği, sosyal, ekonomik ve siyasal yaşamda kadın erkek ayrımcılığının yaşanmadığı bir Dünya Temennisi ile bir Topluluğun değeri o topluluğa yaratan ve yücelten bireylerin kalitesiyle ve değerleri ile ölçülür olduğunu belirtir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadın çalışanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarız dedi.

AydınÖzel

manset-067.jpg1-029.jpg2-007.jpg3-002.jpg5-003.jpg6-003.jpg

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3904 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Aydın Özel | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0544 8148480 | Haber Yazılımı: CM Bilişim